Facebook Pixel Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον Κουκουλάκη ο "Παπ";
| 2015-11-09 00:07:00

Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον Κουκουλάκη ο "Παπ";

Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον Κουκουλάκη ο "Παπ";

Ο σκόρερ των Αρκάδων στο 1-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε παράλληλα ότι σκοπός του είναι να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμη δύο χρόνια τουλάχιστον, ενώ μίλησε και για το "φλερτ" με την Ένωση

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα το σημαντικό είναι το πείσμα και η συνέχεια, να μην τα παρατάς. Πήγαμε καλά ομαδικώς και είδαμε ότι στα δύσκολα παιχνίδια ήμσαταν καλύτεροι και δεν τα παρατάμε ποτέ».

Για το ότι είναι καλύτεροι στα δύσκολα:
«Από την εμπειρία μου έχω δει ότι στις περισσότερεες ομάδες στα ντέρμπι και στα πιο δύσκολα παιχνίδια, κάθε παίκτης, ομάδα, προπονητής είναι πιο συγκεντρωμένοι. Στα πιο μικρά παιχνίδια, είσαι πιο χαλαρός και χρειάζεσαι παραπάνω συγκέντρωση και παραπάνω δουλειά. Εκεί πάντα παθαίνεις ζημιά.

Για το ότι ο Αστέρας βρίσκει τον δρόμο του:
«Ο Αστέρας έχει καλό ρόστερ, μεγάλο ρόστερ, γίνονταν πολλές αλλαγές, είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και μέχρι να βρούμε ισορροπίες σαν ομάδα, χάσαμε βαθμούς».

Για την αποβολή του Βάργκας και το ότι ανέβηκαν μετά το 65':

«Δεν είναι εύκολο όταν μια ομάδα μένει με δέκα να την αντιμετωπίσεις επειδή παίζει με λιγότερο. Σίγουρα έχεις αριθμητική υπεροχή, αλλά δεν είναι εύκολο. πρέπει να είσαι πιο πολύ συγκεντρωμένος τακτικά. Αυτό που κάναμε ήταν να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να κουραστεί η ΑΕΚ και χωρίς να δεχθούμε γκολ, να ανεβάσουμε στροφές στο τέλος. Βοήθησαν κι οι αλλαγές, η ΑΕΚ λίγο κουράστηκε. Το εκμεταλλευτήκαμε αυτό και νομίζω ότι πήραν δίκαια τη νίκη σήμερα».

Για το ότι θα μπορούσε να είναι η πρώτη αλλαγή σε μια μεγάλη ομάδα:
«Άμα είναι να κάθομαι στον πάγκο, θα σταματήσω. Όταν το καταλάβω ότι είναι έτσι, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι έχω άλλα δύο-τρία χρόνια να παίξω καλό ποδόσφαιρο και θα τα παίξω».

Για το που αφιερώνει το γκολ:
«Έχασα στα προηγούμενα παιχνίδια κάποια γκολ, είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Ο Φούντας έκανε καλή προσπάθεια από δεξιά και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».

Για το αν είχε επαφή με την ΑΕΚ το καλοκαίρι:
«Όχι δεν είχα επαφή με την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Τα προηγούμενα ναι, αυτό όχι».

Για το γκολ του που ακυρώθηκε:
«Δεν έχω δει. Διαμαρτυρόμουν, αλλά δεν είχα δει το φάουλ του Μπερτόλιο. Συγγνώμη στον διαιτητή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags