Facebook Pixel Το ΤΡΕΛΟ σενάριο για Μουρίνιο!
| 2015-11-11 00:30:00

Το ΤΡΕΛΟ σενάριο για Μουρίνιο!

Το ΤΡΕΛΟ σενάριο για Μουρίνιο!

Τη στιγμή που η Τσέλσι πάει... από το κακό στο χειρότερο, δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο Πορτογάλος κόουτς έχει ήδη δώσει τα χέρια με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Στον... αέρα παραμένει ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, καθώς παρότι η διοίκηση φαίνεται να τον στηρίζει, η ομάδα δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα και οι κόντρες του με τους παίκτες, δεν βοηθούν ώστε να στρώσει η κατάσταση και να έρθουν επιτέλους κάποια θετικά αποτελέσματα.

Τη στιγμή λοιπόν που «φουντώνει» η φημολογία για απόλυση του Πορτογάλου κόουτς, υπήρξε σήμερα δημοσίευμα – έκπληξη σχετικά με το μέλλον του «Special One».

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς και πιο συγκεκριμένα με το «tuttomercato», ο Μουρίνιο έχει ήδη κλείσει σε άλλη ομάδα για την επόμενη σεζόν και μάλλον για αυτό ο Αμπράμοβιτς δεν τον έχει απολύσει ακόμα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τεχνικός της περυσινής πρωταθλήτριας Αγγλίας φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανάληψη των τεχνικών της καθηκόντων από την επόμενη αγωνιστική σεζόν!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έριξε τη «βόμβα» ο Μιραλάς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags