Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Είμαι πλήρως υγιής και έτοιμος και αναμένω το σημετινό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην έδρα μας. Είμαι έτοιμος να πάω στο γήπεδο και να στηρίξω τους συμπαίκτες μου από τις κερκίδες.

Είμαι λυπημένος, απογοητευμένος και θυμωμένος επειδή ένας παράλογος κανονισμός δεν μου επιτρέπει να παίξω σήμερα! Ο κανόνας λέει ότι αν ένας παίκτης επιστρέφει τραυματίας από τα παιχνίδια της Εθνικής, δεν του επιτρέπεται να παίξει στο επόμενο ματς για την ομάδα του, δεν έχει σημασία αν είναι έτοιμος ή όχι.

Είχα ένα ελαφρύ πόνο στον προσαγωγό μου κατά τη διάρκεια της προπόνησης και συμφωνήσαμε με την ιατρική ομάδα να μην πάω στην Ρωσία, προκειμένου να ξεκουραστώ και να προετοιμαστώ πλήρωσς για το ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ. Η Κροατική ομοσπονδία έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να με βοηθήσει να παίξω το παιχνίδι σήμερα, και θέλω να τους ευχαριστήσω γι' αυτό! Θέλω να πω πως έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό και ήμουν έτοιμος να παίξω σήμερα!

Δυστηχώς όλες οι προσπάθειες από τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ήταν μάταιες και έτσι σήμερα είμαι με την ομάδα μου στο γήπεδο, υποστηρίζοντας τους με όλη την καρδιά μου!

Σήμερα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός σας!!!».