Facebook Pixel Κόλκας.. μαινόμενος: Αν δεν ξέρετε, ρωτήστε
| 2015-11-22 00:26:00

Κόλκας.. μαινόμενος: Αν δεν ξέρετε, ρωτήστε

Κόλκας.. μαινόμενος: Αν δεν ξέρετε, ρωτήστε

Ωραία η ζωή στον πλανήτη. Σήμερα θα μετρήσω πόσοι θα ζητήσουν συγνώμη από τον ΠΑΟΚ για την δημοσίευση του μυθεύματος πως ο Ολυμπιακός θα στηρίξει Μάκη Γκαγκάτση. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Το θέμα έπαιξε αρχικά στην εφημερίδα Livesport η οποία προφανώς επηρεάστηκε από διαρροές παραγόντων που είναι στο μπλογκ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια το πήραν όλοι και το έκαναν φουρφούρι. Παιδιά αν δεν μπορείτε να μάθετε, πάρτε ένα τηλέφωνο να σας λέμε. Εκτίθεστε εσείς, εκτίθεται και ο ΠΑΟΚ.

Εδώ και κάποιες μέρες ο Ιβάν Σαββίδης είχε δώσει εντολή να μη κατεβάσει η ΠΑΕ υποψήφιο για το ΔΣ της ΕΠΟ. Να κάνει τι; Να κοιτάει τις μαριονέτες; Ο ΠΑΟΚ έχει έναν χρόνο μπροστά του να αλλάξει τις ισορροπίες. Τις οποίες μόλις χάνει ο Ολυμπιακός, θυμάται να προτείνει …τεχνοκράτη πρόεδρο, πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ έναν χρόνο πριν.

Μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ πολλά θα αλλάξουν στον χάρτη. Γίνεται πολύ δουλειά παρασκηνιακά απ΄ όλους. Αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός εδώ και δεκαετίες, αρχίζει να λυγίζει γιατί απλούστατα μεγάλωσε τόσο που δεν μπορεί να το ελέγξει. Και από την άλλη, υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν ανέχονται τις αστειότητες που συμβαίνουν, έχοντας δύναμη να παρέμβουν.

Το τι γίνεται στη Λίγκα βέβαια είναι ένα πανηγυράκι από τα λίγα. Ο Πανιώνιος που φώναζε μέσω Ζαμάνη πως φοράει παντελόνια και δεν πρόκειται να επηρεαστεί, έστειλε τον Δάρα να ψηφίσει Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει ομάδα που ψήφισε με κριτήριο τρεις δανεικούς τον Γενάρη, μιας και δεν έχει σάλιο να πληρώσει. Όταν κλείσει τους δανεικούς θα καταλάβετε όλοι ποια είναι η ομάδα αυτή.

Η ουσία είναι πως υπάρχει μία κινητικότητα απ όλες τις πλευρές. Ο Ολυμπιακός δεν αισθάνεται και τόσο ισχυρός πλέον χωρίς να έχει χάσει τα σκήπτρα. Μέχρι να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ όμως, πολλά μπορεί να έχει χάσει.

Και όσοι υποτίθεται παρακολουθούν το θέμα αυτό, ας είναι προσεκτικοί. Το παιχνίδι έχει χοντρύνει για τα καλά.

Για τα ποδοσφαιρικά μας θέμα, άλλη μία αγωνιστική που θα πρέπει να πειραματιστεί ο Τούντορ. Όταν πρέπει να κουνήσεις τις σταθερές σου είναι επικίνδυνα τα πράγματα, όμως στην ομάδα θα πρέπει να κατανοήσουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια νέων απωλειών.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει σε καμία των περιπτώσεων την συνοχή και την ποιότητα που υπήρχε όταν ο Μάκης Χάβος ήταν προπονητής του. Είναι μία ομάδα με ελάχιστη ποιότητα και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να τον κάνει να πιστέψει πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags