Facebook Pixel ΠΑΟ: "Γελούσε ο Φινμπόγκασον" - Ιδού και το βίντεο!!!
| 2015-11-22 13:45:00

ΠΑΟ: "Γελούσε ο Φινμπόγκασον" - Ιδού και το βίντεο!!!

ΠΑΟ: "Γελούσε ο Φινμπόγκασον" - Ιδού και το βίντεο!!!

Από τη μία ο επίσημος Παναθηναϊκός καταδικάζει την επίθεση με φωτοβολίδα στον άσο του Ολυμπιακού, ωστόσο από την άλλη αμφισβητεί τον ...σοβαρό τραυματισμό του! Δείτε γιατί...

Η φωτοβολίδα που δέχτηκε στο πόδι ο Φινμπόγκασον, όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα πριν από το ματς, ήταν στην ουσία η αιτία που ακυρώθηκε το ντέρμπι, καθώς εντός γηπέδου δεν έχει συμβεί κάτι άλλο μέχρι εκείνη την ώρα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, η "πράσινη" διοίκηση καταδίκασε δημόσια την επίθεση στον άσο των Ερυθρολεύκων, ενώ στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την απόφαση για ακύρωση του αγώνα επέκρινε τους φιλάθλους της ομάδας για τη συμπεριφορά τους.

Ωστόσο, από το Τριφύλλι υποστηρίζουν παράλληλα ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν τραυματίστηκε σε καμία περίπτωση σοβαρά, όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, η οποία, μάλιστα, έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μηνύσεις για το συγκεκριμένο γεγονός.

Η "πράσινη" ΠΑΕ ισχυρίζεται ότι ο Φινμπόγκασον δε έδειχνε σοκαρισμένος από το χτύπημα, ενώ αναφέρουν χαρακρτηριστικά πως γελούσε με ό,τι συνέβη! "Η κάμερα τον έπιασε μετά τη φωτοβολίδα να γελάει", λένε άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

NTOKOYMΕΝΤΟ: Βίντεο-σοκ από τη 14: "Όλοι μέσα ρε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags