Facebook Pixel Έκραξαν (ξανά) τον Μακ οι οπαδοί – Διαβάστε τι δήλωσε!
| 2015-11-22 21:49:00

Έκραξαν (ξανά) τον Μακ οι οπαδοί – Διαβάστε τι δήλωσε!

Έκραξαν (ξανά) τον Μακ οι οπαδοί – Διαβάστε τι δήλωσε!

Κι όμως, στην Τούμπα για ακόμα ένα παιχνίδι, οι οπαδοί τα ...έχωσαν στον Σλοβάκο άσο.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις που έκανε στη Nova, μίλησε για την κατάσταση που πρέπει να αλλάξουν οι ίδιοι οι παίκτες, αλλά και για την πίεση που ασκεί η εξέδρα...

Αναλυτικά:

"Η πραγματικότητα είναι ότι ήρθαμε μετά από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και θέλαμε να παίξουμε τουλάχιστον καλύτερα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι. Το προσπαθήσαμε, αλλά όταν σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να πετύχεις γκολ είναι φυσιολογικό να βάζεις δύσκολα στον εαυτό σου και να σου δημιουργούν παραπάνω πίεση και οι φίλαθλοι. Νομίζω ότι τελικά "παλεύουμε" με τους εαυτούς μας και είναι κρίμα ο ΠΑΟΚ να μην κερδίζει τέτοια παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο, πιο σκληρά σε κάθε προπόνηση. Τέτοια παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους πρέπει να τα κερδίζεις", ανέφερε αρχικά ο Σλοβάκος. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τα τελευταία αποτελέσματα: "Η αλήθεια είναι ότι δεν "παλεύουμε" όπως "παλεύαμε" στην αρχή της σεζόν. Αυτό το πράγμα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπαίνουν οι ευκαιρίες, τώρα "παλεύουμε" και ακόμη και τις ευκαιρίες που κάνουμε δεν τις βάζουμε γκολ. Αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα. Δεν είμαστε όπως ήμασταν στην αρχή της σεζόν, όμως δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση και να βρούμε και το αποτέλεσμα που θα μας δώσει ψυχολογία".

Για το αν φταίει η ψυχολογία: "Χωρίς να θέλω να ρίξω τις ευθύνες πουθενά αλλού, είναι δική μας ευθύνη να δουλέψουμε σκληρότερα και να βρούμε τον εαυτό μας. Θεωρώ ότι είμαστε σε μία στιγμή που όλες οι ομάδες περνούν στη διάρκεια της σεζόν, είναι μία στιγμή που δεν είμαστε καλά αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά όλοι μαζί ενωμένοι και να βρούμε τα αποτελέσματα που πρέπει".

Για την αναμέτρηση με την Γκαμπάλα: "Η πραγματικότητα είναι ότι παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, με την οποία φέραμε 0-0 στο γήπεδο της. Παίζουμε όμως στην έδρα μας. Θέλουμε να ξεκουραστούμε στο διάστημα που μεσολαβεί, να μπούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας πάλι, να "παλέψουμε" ακόμη περισσότερο και να κερδίσουμε, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι παρότι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό τα αποτελέσματα δεν έρχονται και θα πρέπει να έρθουν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags