Facebook Pixel Ο "μάγος" σε τετ α τετ... Βρείτε την εξέλιξη της φάσης!
| 2015-11-23 00:30:00

Ο "μάγος" σε τετ α τετ... Βρείτε την εξέλιξη της φάσης!

Ο "μάγος" σε τετ α τετ... Βρείτε την εξέλιξη της φάσης!

Αν σας λέγαμε πως πρωταγωνιστής της φωτογραφίας είναι ο Μπουανανότε, θα περιμένατε μάλλον ότι σκόραρε, αφού φαίνεται να βγαίνει μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ. Αμ δε...

Ο Ντιέγο Μπουονανότε προσέφερε την ...καλύτερη φάση της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, καθώς λίγο πριν το φινάλε, σκόνταψε με την μπάλα και ...σωριάστηκε στο έδαφος!

Πριν βιαστείτε, όμως, να αρχίσετε τα σχόλια για το ύψος του, πρέπει να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς συνέβη με τον άσο της Ένωσης, ο οποίος μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό μετά το τέλος του ματς και χαρακτήρισε την σκηνή ως ...blooper.

Ο "μάγος", λοιπόν, στα τελευταία λεπτά και ενώ ο Πανθρακικός πίεζε για την ισοφάριση (το σκορ ήταν 1-2), έφυγε μόνος του στην κόντρα, όμως την ώρα που ήταν έτοιμος να πλασάρει τον τερματοφύλακα, "τράκαρε" με την μπάλα και έπεσε στο χορτάρι...

Ο ίδιος, αμέσως μετά το μιλώντας στη Nova, εξήγησε πως την πάτησε, ενώ παραδέχθηκε ότι αγχώθηκε αρκετά στα επόμενα λεπτά, μην μπει κανένα γκολ και φταίει αυτός για την γκέλα της ΑΕΚ.

Ανέφερε σχετικά: "Στη συγκεκριμένη φάση μου ήρθε η μπάλα πολύ καλά, είχα και χώρο και χρόνο. Όταν σήκωσα το κεφάλι μου να δω που είναι ο τερματοφύλακας, σκόνταψα… Αν η ομάδα δεν κέρδιζε σήμερα η αλήθεια είναι πως θα ένιωθα πολύ άσχημα, γι’ αυτή τη φάση. Μόλις έχασα το γκολ κάθε σέντρα του Πανθρακικού φοβόμουν. Ευτυχώς δεν μπήκε κάποιο γκολ".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags