Facebook Pixel Σχόλιο Κόλκα για ΠΑΟΚ: Χειρότερος μέρα με τη μέρα
| 2015-11-24 12:06:00

Σχόλιο Κόλκα για ΠΑΟΚ: Χειρότερος μέρα με τη μέρα

Σχόλιο Κόλκα για ΠΑΟΚ: Χειρότερος μέρα με τη μέρα

Στο ποδόσφαιρο ένα πράγμα είναι το πιο σημαντικό σε υψηλό επίπεδο. Αυτοί που παίζουν να πιστεύουν σε αυτό που παίζουν.

Απ ότι φαίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα αποτελέσματα έφεραν κάποια αλυσιδωτές αντιδράσεις που κλόνισαν την πίστη των παικτών του Τούντορ σε αυτό που παίζουν. Και κάπως έτσι, καταλήξαμε στη χθεσινή εικόνα.

 

Μία εικόνα απόρροια μίας μεγάλης ανασφάλειας που διακατέχει το αγωνιστικό τμήμα που εκτός των άλλων έπρεπε να διαχειριστεί και τις πολλές απουσίες.

 

Η λέξη ανασφάλεια είναι αυτή που αποτυπώνει όλη την αλήθεια. Από τη στιγμή που άρχισαν τα πρώτα λάθη, κάπου στο 25΄, μέχρι και το τέλος του αγώνα, ο ΠΑΟΚ φρόντιζε να παρέχει υπηρεσίες στον αντίπαλό του. Μονίμως δεύτερος στη μπάλα, απίστευτους ανοιχτούς χώρους για να βγει η κόντρα του, πρώτη φορά φάσεις στη πλάτη της άμυνάς του. Είναι που έφταιγαν τα στόπερ του και οι … κακοί Πορτογάλοι και ο …κλικαδόρος Τζαβέλλας.

 

Ο ΠΑΟΚ δεν δέχτηκε γκολ χθες, όμως σίγουρα ήταν για να δεχτεί. Λίγο ο Γλύκος σε δύο – τρεις φάσεις, λίγο η απειρία των παικτών του Παναιτωλικού, λίγο οι πλανήτες, την γλίτωσε. Όμως ένας Μπερμπάτοφ δεν αρκεί για να γίνει η δουλειά μεσοεπιθετικά.

 

Το κακό για τον ΠΑΟΚ χθες ήταν πως πρώτον έπρεπε να τοποθετηθεί ο Τζιόλης στην άμυνα λόγω ελλείψεων, δεύτερον έπρεπε να βασιστεί στο δίδυμο Κάτσε – Γκολάσα με τον πρώτο να προέρχεται από τραυματισμό, τρίτον είχε προαναγγείλει την παρουσία Κλάους – Μπερμπάτοφ που έδειξε εν τέλει πως δεν είναι καθόλου λειτουργική.

 

Μέχρι να μπει ο Πέλκας, οι δυο τους μαζί είχαν μία τελική του Βούλγαρου, ο ΠΑΟΚ είχε μία ευκαιρία και γενικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

 

Ο ΠΑΟΚ πέταξε στα σκουπίδια 55 λεπτά αγώνα, στα οποία θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω στο σκορ αν εκείνο το διώξιμο του Μύγα είχε καταλήξει στα δίχτυα του Γλύκου. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον τερματοφύλακά του, η αντίδρασή του ήταν σωστή γιατί σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα ξέμενε από τερματοφύλακα.

 

Από την ώρα που μπήκε ο Πέλκας, ο ΠΑΟΚ έγινε πιο απειλητικός, όμως και ο Παναιτωλικός είχε βρει ψυχολογία και είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους. Μία ομάδα που δέχτηκε πέντε από τον Πανιώνιο και πέντε από την Καλλονή, κράτησε το μηδέν παθητικό στη Τούμπα. Καμπανάκι από τα λίγα.

 

Του Τούντορ δεν του βγαίνει και με τις αλλαγές. Βγάζει από τη ναφθαλίνη τον Μυστακίδης δεν μπορεί να κάνει πολλά μετά από τόση αποχή, φορτώνει πάλι από τα δεξιά και τον Ζάιρο, ο οποίος ήταν και η βασική αιτία με τα πολλά και αστεία λάθη του, που ο ΠΑΟΚ δεν πίεσε ποτέ σοβαρά στο τέλος.

 

Πραγματικά προσπαθώ να σκεφτώ το πώς θα ξεφύγει ο ΠΑΟΚ από αυτή την κατάσταση που έχει μπλέξει από το πουθενά και δυσκολεύομαι. Τα αποτελέσματα κάτι μπορούνε να κάνουν, όμως με τέτοια ψυχολογία δεν μπορεί να σκεφτεί πως μπορείς να τα πάρεις.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags