Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε κακή μέρα απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα να έρθει μοιραία η συντριβή από τη γερμανική ομάδα.

Μέσα στους ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τα αναμενόμενα ήταν και ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και ήταν από τους παίκτες που αντικατέστησε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Ελβετός μέσος, αν και θεωρείται από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων, ήταν έξω από τα νερά του και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δείξει την αξία του, απογοητεύοντας προφανώς και τους σκάουτερ που βρέθηκαν στην έδρα της Μπάγερν για να τον τσεκάρουν από κοντά.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες πριν από το παιχνίδι, κατάσκοποι γερμανικών ομάδων θα ήταν απόψε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον Παϊτίμ Κασάμι, ωστόσο μετά τη σημερινή του εμφάνιση δύσκολα θα σημείωσαν κάτι θετικό στο μπλοκάκι τους.

Πάντως, ο διεθνής χαφ θα έχει την ευκαιρία στα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα αποδείξει τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο αφού έτσι κι αλλιώς η παρουσία του μέχρι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι καλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άναψε φωτιές η δήλωση Βιεϊρίνια για Ολυμπιακό!