Facebook Pixel Κόλκας: Ιβάν, βγες από το κάδρο!
| 2015-11-28 23:53:00

Κόλκας: Ιβάν, βγες από το κάδρο!

Κόλκας: Ιβάν, βγες από το κάδρο!

Αφού μας πέρασε η μανία να μπούνε τεχνοκράτες στη ΠΑΕ, τώρα θυμηθήκαμε τους ΠΑΟΚτσήδες. Και μαθαίνω πως ο Νίκος Βεζυρτζής πιέζει για να έχει έναν ξεκάθαρο ρόλο μέσα στην ομάδα γιατί έτσι έχει μάθει. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Να ξέρει βρε αδερφέ ποια είναι η ιεραρχία, ποιον έχει από κάτω του από πάνω του κτλ. Εδώ πρόεδρο έχουμε και δεν μπορεί να λειτουργήσει ως πρόεδρος. Από την άλλη βέβαια είναι και η καλύτερη δουλειά του πλανήτη. Καλά λεφτά, ελάχιστες ευθύνες. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή, όταν έρχεται ο Ιβάν Ελλάδα.

Έχει πλάκα πάντως όταν είναι ο Ιβάν στην Ελλάδα. «Τους έτριξε τα δόντια», «Γκάζια από Ιβάν» και διάφορα τέτοια για μία συνομιλία που κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί αλλά γνωρίζοντας τον μεγαλομέτοχο υποθέτεις πως κάτι τέτοιο συνέβη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι το γιατί ο Ιβάν με τόσα λεφτά δεν μπορεί να κάνει ότι ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα που έκαναν απλή διαχείριση έστω κι αν αυτή έπεσε λίγο έξω στο τέλος.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι και η απάντηση στο πρόβλημα του Ιβάν, όμως το κακό είναι πως όταν την ολοκληρώσεις, στο κάδρο διαχείρισης του πρότζεκτ δεν θα υπάρχει ο μεγαλομέτοχος.

Το γιατί είναι απλό. Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας είχαν μπάτζετ. Γνώριζαν περίπου τα έσοδα και κινούνταν στα κοντά. Ο Σαββίδης δεν έχει μπάτζετ. Ανάβει ή όχι πράσινο φως όταν βρει χρόνο κάπου μεταξύ συνάντησης ομοσπονδιών Ποντίων που δεν έχουν μαλώσει μεταξύ τους και ραντεβού με Τσίπρα – Καμμένο όπως καλή ώρα χθες.

Ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα, δεν πήγαν να στήσουν διάφορα αδιάφορα πρότζεκτ, αλλά ομάδα κανονική που θα παίζει να κερδίζει. Δεν μπήκαν στη διαδικασία να φέρουν μεγάλο όνομα, μεγάλο προπονητή, μεγάλο γυμναστή, δεν μπήκαν στη διαδικασία να στήσουν μία ομάδα – ακαδημία ποδοσφαίρου όπως η φετινή.

Ο Σαββίδης ξεκίνησε από την επιλογή μεγάλου ονόματος, έβαλε κάποιες πινελιές ελλήνων διεθνών που τους γουστάρει, έφερε τον Τσιστιακόφ να κάνει τα δικά του, μετά επέλεξε το λαϊκίστικο πρότζεκτ με τον Αναστασιάδη και φέτος, αφού έκαψε ότι κινούνταν γύρω από τον ΠΑΟΚ, μπήκε στη λογική των τεχνοκρατών, οι οποίοι όμως, όσο ικανοί και να είναι, δεν γνωρίζουν ούτε από ΠΑΟΚ, ούτε από Ελλάδα.

Και τώρα πάλι επιστροφή στις ρίζες και ένα θολό τοπίο που κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πότε θα πάρει οριστικές αποφάσεις.

Και το χειρότερο είναι πως στις κρίσεις, είναι τόσο αργές οι αντιδράσεις που διαιωνίζεται αυτή. Εδώ ένα θέμα γενικού αρχηγού δεν μπορούμε να κλείσουμε.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags