Facebook Pixel Τεράστια έκπληξη με αυτό που έκανε ο Τζιμπούρ!
| 2015-12-02 07:00:00

Τεράστια έκπληξη με αυτό που έκανε ο Τζιμπούρ!

Τεράστια έκπληξη με αυτό που έκανε ο Τζιμπούρ!

Κανείς δεν το περίμενε στην ΑΕΚ, αυτό που συνέβη με τον Αλγερινό. Διαβάστε στο θέμα του SportDog για την κίνηση του «Τρομοκράτη», αλλά και ποιος πρωτοκλασάτος άσος της Ένωσης… δεν τήρησε τις οδηγίες του προπονητή.

Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, όλοι στάθηκαν στην καλή εμφάνιση του Ραφίκ Τζιμπούρ για ένα 20λεπτο, αλλά και για το θέμα που προέκυψε στο φινάλε, με την γιούχα προς το πρόσωπό του από την πλευρά των οργανωμένων και την αποθέωσή του την ίδια ώρα από το υπόλοιπο γήπεδο, ως αντίδραση.

Ελάχιστοι πρόσεξαν, πως ο Αλγερινός, για μία από τις λίγες φορές στην πλούσια καριέρα του, τήρησε… κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή και δεν έκανε τα πάντα για να πετύχει ένα γκολ, που μάλλον άξιζε και ήθελε τόσο πολύ για να γιορτάσει την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Αναφερόμαστε στην απόφασή του Τζιμπούρ, να …κάνει στην άκρη, να πειθαρχήσει στις οδηγίες του Πογιέτ και να δώσει το πέναλτι στον Μάνταλο, παρότι η εξέδρα φώναζε το όνομά του. Για να ξέρετε, οι εκτελεστές πέναλτι στην ΑΕΚ είναι κατά σειρά οι Αραβίδης-Μανταλος-Μπουονανότε.

Αυτό που έκανε ο «Τρομοκράτης», για τον οποίο γράφονται τόσα πολλά για τον χαρακτήρα του, δεν έκανε για παράδειγμα ο Μπουονανότε στην Κομοτηνή, στο ματς με τον Πανθρακικό. Τότε, παρόντος του «Άραβα», ο Αργεντινός εκτέλεσε το πέναλτι, χωρίς να έχει το σχετικό «οκ» από τον πάγκο. Συγκεκριμένα, ήταν μία… πρωτοβουλία του Μπόυονανότε, που έτρεξε και πήρε την μπάλα, ενώ ο Αραβίδης έψαχνε τον Πογιέτ που κοίταζε αλλού...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΑΕΚτζής που έκανε έξαλλο τον Τάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags