Facebook Pixel Βενγκέρ: "Ποιος Ολυμπιακός; Η Σάντερλαντ"!
| 2015-12-04 18:12:00

Βενγκέρ: "Ποιος Ολυμπιακός; Η Σάντερλαντ"!

Βενγκέρ: "Ποιος Ολυμπιακός; Η Σάντερλαντ"!

Καμία πρόθεση να μιλήσει για τον «τελικό» της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είχε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος στάθηκε στο ματς με τη Σάντερλαντ, στον Αλέξις Σάντσες και στις επιστροφές που θα έχει.

Σχετικά με το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Αλέξις Σάντσες, δήλωσε: «Δεν είμαι ειδικός για να ξέρω. Είχα μία συζήτηση με τον παίκτη αφότου έγινε και ήταν πεπεισμένος ότι ήταν έτοιμος να παίξει».

Το θετικό για τον Αλσατό τεχνικό ήταν ότι θα έχει στη διάθεσή του για το ματς κόντρα στη Σάντερλαντ τους Θιο Γουόλκοτ και Λοράν Κοσιελνί, οι οποίοι αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.

Για το αν θα κινηθεί στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι, ο κόουτς των «κανονιέρηδων», δεν θέλησε να επεκταθεί: «Είμαστε στον Δεκέμβριο και είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό μας παιχνίδι είναι αύριο, μετά θα δούμε πως θα προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο να απαντήσουμε αύριο. Πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε».

Μεταξύ άλλως, σχολίασε για την «μάχη» του τίτλου: «Μαθηματικά, πολλές ομάδες μπορούν να το κερδίσουν, ρεαλιστικά πέντε ή έξι. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Σάντερλαντ είναι οργανωμένη αμυντικά».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags