Facebook Pixel Ποιον "τελειώνει" ο Σίλβα και ποιον "φέρνει"!
| 2015-12-07 00:00:00

Ποιον "τελειώνει" ο Σίλβα και ποιον "φέρνει"!

Ποιον "τελειώνει" ο Σίλβα και ποιον "φέρνει"!

Ο Πορτογάλος προπονητής πήρε την απόφαση για την πρώτη κίνηση που θα κάνει ο Ολυμπιακός πολύ άμεσα. Ο παίκτης που τον απογοήτευσε και ο αντικαταστάτης του.

Ο Μάρκο Σίλβα, αν και βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στο Λιμάνι, έχει ήδη πετύχει σπουδαία πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη με τους Πειραιώτες και έχει υποχρεώσει σχεδόν όλους, φίλους και εχθρούς, να του... βγάλουν το καπέλο. Μόνο ένα λάθος έχει κάνει ουσιαστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, το έχει καταλάβει και γι΄ αυτό έχει πάρει την απόφαση να το διορθώσει.

Συγκεκριμένα, στην αρχή της χρονιάς ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να μη συμπεριλάβει τον Τζίμι Ντουρμάζ στη λίστα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που θα είχαν δικαίωμα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ο Σουηδός με την απόδοσή του στο πρωτάθλημα, κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού στη Σούπερ Λιγκ και παράλληλα να... δείξει στον προπονητή του πως έκανε ένα μεγάλος λάθος.

Εν όψει λοιπόν και των αλλαγών που θα κάνει ο 37χρονος προπονητής στο ρόστερ της ομάδας για την Ευρώπη (στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ), έχει αποφασίσει να συμπεριλάβει τον Ντουρμάζ στη συγκεκριμένη λίστα και να βγάλει από αυτή κάποιον άλλον που τον έχει απογοητεύσει.

Ο λόγος για τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον Σίλβα, μέσω των προπονήσεων κυρίως, ότι αξίζει να πάρει κάποιες ευκαιρίες και γι΄ αυτό θα βγει από τη λίστα, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία πως δεν αποκλείεται να... βγει τον Γενάρη και γενικότερα από το Ρέντη. Θα δούμε προσεχώς για το δεύτερο κομμάτι.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags