Η Λίβερπουλ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-0 από την Νιούκαστλ, ωστόσο θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα αν στο 79' μετρούσε καθαρό γκολ του Μορένο, που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ σάιντ.

Κι όμως, ο Κλοπ ερωτώμενος στην συνέντευξη Τύπου για την επίμαχη φάση, δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου για την διαιτησία, αλλά να αναφερθεί στα κακώς κείμενα της ομάδας του.

"Το είδα, ήταν καθαρή η φάση, όμως ο επόπτης θα σκέφτηκε ότι “εφόσον παίζετε τόσο... σκατά, δεν δικαιούστε το γκολ”. Παρ' όλα αυτά, σχεδόν όλα πήγαν στραβά για εμάς...

Το ξεκίνημα, η εξέλιξη, το φινάλε... Δεν ήμασταν καλοί και δεν θα έβρισκα λόγους για να έρθω και να σας πω ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη... Δεν ξέρω γιατί παίξαμε έτσι και η Νιούκαστλ άξιζε τη νίκη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ότι το κάναμε σήμερα. Δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε και δεν ήμασταν όσο συμπαγείς θα ήθελα. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά... Ελπίζω ο κόσμος να είχε καλύτερα πράγματα να κάνει στην Κυριακή του απ' το να δει το παιχνίδι μας...", δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Απλά, respect.