Το βραβείο του MVP δόθηκε στον Βέλλιο από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Λάζαρο Καλαϊτζίδη, ο οποίος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Απόστολο για την χαρά που μας δίνει, εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Είμαι χαρούμενος καθώς όπως και εγώ, έτσι και ο Απόστολος προέρχεται από την Ακαδημία του Ηρακλή».

Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του βραβείου για το καλύτερο γκολ η οποία έγινε από χορηγό της ομάδας ιδιοκτήτη εταιρείας κ. Κώστα Μωραΐτη, ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ για την τιμή που μου έκανε να δώσω αυτό το βραβείο στον Απόστολο στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία».

Αφού παρέλαβε τα δυο βραβεία, ο Απόστολος Βέλλιος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για τα βραβεία αλλά για εμένα σημαντικότεροι είναι οι βαθμοί που πήραμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο ενώ ακολούθησε και η νίκη στην Τρίπολη και τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Πλέον έχουμε «δέσει» ως σύνολο και τα καλύτερα έρχονται».

Σχετικά με το που αφιερώνει αυτά τα βραβεία, ο φορ του Ηρακλή είπε: «Τα βραβεία τα αφιερώνω στους συμπαίκτες μου»

Για τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με αυτόν τόνισε: «Aυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπουμε τα λάθη μας τα διορθώνουμε και συνεχίζουμε».

Για την Εθνική ερωτηθείς είπε: «Με χαροποιεί ο,τι ακούγεται το όνομα μου για την εθνική, αλλά αυτό που με απασχολεί πρώτα από όλα είναι ο Ηρακλής. Οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο έχουν ως στόχο τους να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα της χώρας τους».

Αναφερόμενος στην αναγκαστική απουσία του κόσμου στο επόμενο παιχνίδι, λόγω τιμωρίας τόνισε: «Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα έστω και χωρίς αυτόν».