Facebook Pixel Η... υπόσχεση Πάρντο για την συνέχεια!
| 2015-12-10 01:45:00

Η... υπόσχεση Πάρντο για την συνέχεια!

Η... υπόσχεση Πάρντο για την συνέχεια!

Πάρντο και Κασάμι προσπάθησαν να εξηγήσουν τι πήγε ...στραβά με την Άρσεναλ, ενώ αναφέρθηκε και στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι αλήθεια πως είναι μεγάλη ομάδα η Άρσεναλ, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και δεν είχαμε την τύχη όπως σε άλλα παιχνίδια. Η Άρσεναλ έπαιξε καλύτερα», τόνισε ο Πάρντο και συνέχισε:

«Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό απ’ ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να δείξουμε και στο Europa League το ίδιο πρόσωπο, να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο και προτεραιότητα μας να είναι να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Κασάμι τόνισε: «Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν το πετύχαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στη συνέχεια κάναμε κάποια λάθη και μας τιμώρησαν. Έτσι συμβαίνει σε αυτό το θεσμό όταν παίζεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες, όπως η Άρσεναλ. Μπορεί να μην είχαν τις φάσεις που είχαμε εμείς, αλλά αυτοί έκαναν τη διαφορά».

Ερωτηθείς για την ευρωπαϊκή συνέχεια: «Τώρα πια έχουμε μπροστά μας το Europa. Θα δούμε την κλήρωση και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη διοργάνωση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags