Facebook Pixel «Όσους τίτλους κι αν πάρει ο Ολυμπιακός δεν φτάνει το μεγαλείο του ΠΑΟΚ»
| 2015-12-11 22:45:00

«Όσους τίτλους κι αν πάρει ο Ολυμπιακός δεν φτάνει το μεγαλείο του ΠΑΟΚ»

«Όσους τίτλους κι αν πάρει ο Ολυμπιακός δεν φτάνει το μεγαλείο του ΠΑΟΚ»

Ποιο σημαίνον στέλεχος της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας έκανε αυτή την εντυπωσιακή δήλωση;

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε το μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και μίλησε για το χθεσινό θρίαμβο του Δικεφάλου, την επένδυση του Σαββίδη αλλά και για το θέμα του γηπέδου.

Για το αν οι ευρωπαϊκές διακρίσεις τρέφουν τον ΠΑΟΚ: «Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε σε δεύτερη μοίρα την Ευρώπη, αλλά αυτά συμβαίνουν και λόγω ατυχίας. Ο αγώνας με την Καμπάλα ήταν αυτός που έκρινε την πρόκριση. Η ομάδα έπαιξε όπως έπαιξε αλλά μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε με μία ήττα. Είναι σημαντική η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ γιατί όσο περισσότερο προχωράει στην Ευρώπη τόσους περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες γεννιούνται. Αυτό που συνέβη χθες δεν έχει προηγούμενο με τους οπαδούς μας από το ξενοδοχείο μέχρι το γήπεδο. Όσους τίτλους να πάρει ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να φτάσει το μεγαλείο αυτής της ομάδας.»

Για το μεγάλο πάθος του Σαββίδη: «Αγαπάει παθολογικά αυτήν την ομάδα. Όταν ήρθε και είπε ότι θέλει να γίνει ο αρχηγός της οικογένειας, το εννοούσε. Δεν ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά ασχολείται με όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Μην ξεχνάτε τους 6 τίτλους των τμημάτων του Ερασιτέχνη που πήγε τους αθλητές των τμημάτων στη σουίτα του.»

«Στον ισολογισμό του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει παρατήρηση ορκωτού λογιστή. Όσοι ξέρουν από ισολογισμούς είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά. Η ομάδα τώρα που είναι καθαρή από χρέη θα πάρει έναν τίτλο ο ΠΑΟΚ. Η οικονομική εξυγίανση θα οδηγήσει νομοτελειακά στους τίτλους.»

Για το αν πρέπει να ανοίξει το θέμα του γηπέδου: «Έχουμε ζηλέψει πολλά γήπεδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, θεωρώ ότι ένα γήπεδο θα είναι η απαρχή της αναγέννησης του ΠΑΟΚ. Αυτό το γνωρίζει ο κύριος Σαββίδης όμως, και ξέρει ότι είμαστε δίπλα του όταν ανοίξει το θέμα του γηπέδου για να φτιάξουμε ένα γήπεδο-στολίδι.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags