Facebook Pixel Η είδηση της ημέρας για τον Μαζουάκου!
| 2015-12-12 14:40:00

Η είδηση της ημέρας για τον Μαζουάκου!

Η είδηση της ημέρας για τον Μαζουάκου!

Ο ΝΕΑΡΟΣ άσος του Ολυμπιακού έχει συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον!

ΟΙ "ερθρόλευκοι" είναι μία κορυφαία ομάδα, που κάθε χρόνο παίζει για να κερδίσει το πρωτάθλημα και συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να φορέσουν τη φανέλα του, καθώς πλην των πολύ καλών συμβολαίων που λαμβάνουν όλοι, έχουν και την ευκαιρία της διάκρισης.

Όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, με τον Μαζουάκου, που τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, έχει εκμεταλλευτεί απόλυτα την ευρωπαϊκή παρουσία των "ερυθρόλευκων", για να φτιάξει το όνομά του!

Με αποτέλεσμα διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες να τον έχουν στη λίστα τους, μερικές από τις οποίες είναι από το πάνω - πάνω ράφι!

Όπως η Λίβερπουλ, που τα Μέσα στο Νησί έχουν συνδέσει το όνομα του Μαζουάκου με τους "ρεντς" και μάλιστα γράφουν σήμερα για εξελίξεις ενόψει του Γενάρη!

Μπορεί η Λίβερπουλ να μην βρίσκεται στο τοπ ευρωπαϊκό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, ένα από τα μεγαλύτερα στην Αγγλία με τεράστια ιστορία...

Δεν είναι και λίγο, δηλαδή, να υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα του Κλοπ για έναν παίκτη του Ολυμπιακού!

Αρκεί να δούμε πού μπορεί να καταλήξει αυτό το ενδιαφέρον, καθώς ο αγγλικός Τύπος (που δεν γράφει φίδια!) κάνει λόγο για εξελίξεις που μπορεί να είναι άμεσες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags