Facebook Pixel Τα πάνω – κάτω από Βαρούχα για τον Ολυμπιακό!
| 2015-12-14 00:04:00

Τα πάνω – κάτω από Βαρούχα για τον Ολυμπιακό!

Τα πάνω – κάτω από Βαρούχα για τον Ολυμπιακό!

Θα συζητηθούν πάρα πολύ τα όσα είπε για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Παναιτωλικό. Η κόκκινη του πορτιέρο, το πέναλτι και ο ερυθρόλευκος που ΔΕΝ απεβλήθη.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει και σε αυτή την αγωνιστική για τις αποφάσεις των διαιτητών και κυρίως για τα όσα σφύριξε ο Παπαδόπουλος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας λοιπόν, σχολίασε το συγκεκριμένο παιχνίδι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και ανέφερε πως ο ρέφερι έκανε σημαντικά λάθη. Αρχικά, τόνισε πως δεν έπρεπε να αφήσει με 10 παίκτες την ομάδα του Αγρινίου στο 45', για χέρι του τερματοφύλακα εκτός περιοχής, ωστόσο σημείωσε πως θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίζει με 10 παίκτες, από όταν το ματς ήταν στο 0-0!

Για την αποβολή του Κυριακίδη, ο κύριος Βαρούχας ανέφερε: «Βλέπουμε ότι ο Ιντέγιε σπρώχνει τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και μετά, με την φόρα που έχει, χτυπάει στο πρόσωπο τον τερματοφύλακα. Υπάρχει επιθετικό φάουλ στον αμυντικό, φάουλ στον τερματοφύλακα και μετά η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Κυριακίδη. Δεν έδωσε το πρώτο, δεν έδωσε το δεύτερο και μετά είδε πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι».

Για το πέναλτι του Καμπιάσο, που δεν το μετέτρεψε όμως σε γκολ ο Τσόρι, σημείωσε: «Είναι παράβαση, υπάρχει ανατροπή. Σωστή η απόφαση, έπρεπε να πάρει και κίτρινη κάρτα ο Μάκος για το μαρκάρισμα στον Καμπιάσο».

Τέλος, ο καθηγητής διαιτησίας, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, πριν μπει το γκολ, γιατί θα έπρεπε να έχει δει την κόκκινη κάρτα ο Τσόρι, που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Βαρούχας ανέφερε πως ο Αργεντινός σωστά είδε την κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον αντίπαλο πορτιέρο (που έπεσε θεαματικά) και συμπλήρωσε, πως στην συνέχεια της φάσης ο Ντομίνγκεζ θα έπρεπε να δει και δεύτερη κίτρινη «στο καπάκι», επειδή τραβάει από τον χέρι τον διαιτητή Παπαδόπουλο, ζητώντας του τον λόγο για το φάουλ που σφύριξε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι Ολυμπιακοί τα έβαλαν με Κυριακίδη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags