«Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα δεν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στους “δράκους” της Πόρτο», έγραψε χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας στο ρεπορτάζ της σημείωσε: «Ο 24χρονος έχει παίξει σε 16 ματς, αλλά μόνο στα 4 εξ αυτών ξεκίνησε βασικός. Η πιθανότητα να φύγει από τον Ολυμπιακό ακουγόταν έντονα και το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στις επιλογές του Σίλβα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενίσχυσε το συγκεκριμένο σενάριο. Τον επόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ερνάνι.
Πάντως, αν τελικά επιστρέψει στην Πόρτο ο πρώην παίκτης της Γκιμαράες, δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ της γιατί στη θέση του υπάρχουν οι Μπραχίμι, Κορόνα, Τέγιο και Βαρέλα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να βρεθεί λύση με έναν νέο δανεισμό».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο