Facebook Pixel Απάντηση ΠΑΟ για την φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον!
| 2015-12-16 20:00:00

Απάντηση ΠΑΟ για την φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον!

Απάντηση ΠΑΟ για την φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον!

Διαβάστε πως δικαιολόγησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού την συγκεκριμένη ενέργεια των οπαδών τους, αλλά και γιατί επιμένουν πως έπρεπε να ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού κατά της τιμωρίας των πράσινων για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από όσα ειπώθηκαν, φαίνεται πως στο Τριφύλλι προσπαθούν να ρίξουν την ποινή, αλλά και να οριστεί να γίνει ξανά το ματς με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ωστόσο ιδιαίτερη σημασία έχει και η «εξήγηση» που δόθηκε σχετικά με την φωτοβολίδα που χτύπησε τον Φιμπόγκασον.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κύριος Κάρμης, ανέφερε σχετικά: "Έγιναν από στυλό τα οποία δεν μπορούν να ελεγχθούν κατά την είσοδο των οπαδών. Μόνο αν υπάρχει ακτινολογικό μηχάνημα μπορούν να βρεθούν. Είναι πολύ μικρά. Τα επεισόδια δεν επηρέασαν τον αγώνα. Ο αγώνας έπρεπε να ξεκινήσει και αν ξεκινούσε δεν θα γινόντουσαν τα επεισόδια που επακολούθησαν την ανακοίνωση της αναβολής".

Λίγο αργότερα, ο κ. Απόστολος Κασκάνης υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού, πρόσθεσε: «Σε 5.000 κόσμο, να ελέγξεις 100% έναν οπαδό είναι δύσκολο. Το στυλό για την φωτοβολίδα που πέταξαν στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι πολύ μικρό. Μπορείς να το βάλεις στο παπούτσι και να το περάσεις άνετα. Από την ρίψη των φωτοβολίδων και ύστερα, δεν υπήρξε κάτι άλλο εκτός από ορισμένες αψιμαχίες στην 11. Απλά σπρωξίματα ήταν, ανεβήκαμε αμέσως πάνω και τους χωρίσαμε. Αυτόν έγινε κατά τις 7.10. Ο κόσμος δεν υπήρχε κάτι εκτός από το πάθος που φωνάζουνε. Όλοι περιμέναμε πότε ο διαιτητής θα μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δει ότι όλα ήταν εντάξει και να γίνει ο αγώνας κανονικά. Όλοι αυτή την αίσθηση είχαμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags