Facebook Pixel Μεγάλο "μπαμ"! Αυτόν παίρνει για προπονητή η Ρεάλ;
| 2015-12-17 23:23:00

Μεγάλο "μπαμ"! Αυτόν παίρνει για προπονητή η Ρεάλ;

Μεγάλο "μπαμ"! Αυτόν παίρνει για προπονητή η Ρεάλ;

Μια είδηση που έχει προκαλέσει πάταγο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορά στο νέο τεχνικό της Ρεάλ, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον πάγκο της ο Ράφα Μπενίτεθ.

Η θέση του Ισπανού προπονητή στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και η πιο... ασφαλής πλέον και ήδη έχουν ακουστεί σενάρια που θέλουν τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή στην "βασίλισσα".

Κι όμως αυτό δεν είναι το καλύτερο για τους φίλους της Ρεάλ, καθώς όπως βγήκε και είπε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Ραμόν Καλντερόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της!

«Ο Μου είναι πιο κοντά στη Ρεάλ. Μόνο μερικά πράγματα να διευθετηθούν και θα είναι εδώ. Αναμφίβολα τα καλύτερα νέα για τον Πέρεθ στην πιο δύσκολη κατάσταση που έχει βιώσει ως πρόεδρος της Ρεάλ. Ο Μουρίνιο είναι ελεύθερος, η κατάσταση με τον Μπενίτεθ είναι πολύπλοκη. Όλα ταιριάζουν. Πρέπει, όμως, πρώτα να λυθούν μερικά προσωπικά προβλήματα με συγκεκριμένους παίκτες», ανέφερε ο Καλντερόν σε μια σειρά από tweets.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags