Το όνομα του Απόστολου Βέλλιου συνδέθηκε κυρίως με τον Ολυμπιακό εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά και με άλλες ελληνικές ομάδες.

Και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει ότι όποιον ποδοσφαιριστή θέλουν από την ελληνική αγορά, τον αποκτούν.

Σενάριο που έχει διαρρεύσει στη δημοσιογραφική πιάτσα, αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν μόνο τον Βέλλιο στη λίστα τους!

Από την άποψη ότι υπάρχει κι άλλος Έλληνας επιθετικός, που ξεχωρίζει φέτος με την απόδοσή του και θα μπορούσε να βρεθεί στο Λιμάνι τον Γενάρη!

Ποιος είναι αυτός; Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, μέχρι στιγμής, αλλά εδώ που τα λέμε δεν υπάρχουν και πολλοί Έλληνες στράικερ, που να κάνουν φέτος καλή σεζόν!

Για σκεφτείτε λίγο, δηλαδή και θα το βρείτε και μόνοι σας...

Προσοχή όμως: ΔΕΝ γράφουμε ότι ντε και σώνει ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει άλλον φορ ή ακόμα κι αν το κάνει, αυτός θα είναι Έλληνας ή θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ!

Απλώς υπάρχει κι άλλος Έλληνας επιθετικός στην "ερυθρόλευκη" λίστα, πλην του Βέλλιου και δεν αποκλείεται να προωθηθεί η δική του περίπτωση...