Facebook Pixel Επιστρέφει ο "Μήτρογλου" στον Ολυμπιακό!
| 2015-12-23 11:00:00

Επιστρέφει ο "Μήτρογλου" στον Ολυμπιακό!

Επιστρέφει ο "Μήτρογλου" στον Ολυμπιακό!

ΟΙ "ερυθρόλευκοι" διατηρούν τα δικαιώματά του και θέλουν να τον ντύσουν ξανά με τη φανέλα τους!

Μία ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού, που κάθε χρόνο διεκδικεί τους εγχώριους τίτλους και συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν μπορεί παρά να έχει ανοιχτές πολλές υποθέσεις.

Και πολλές φορές γίνονται πράγματα και καταστάσεις που κανείς δεν περιμένει, καθώς κάπου έχουν ξεχαστεί σε μία άκρη του μυαλού σαν προοπτικές...

Όπως για παράδειγμα η επιστροφή του μικρού Μήτρογλου, όπως τον φώναζαν όλοι στο Λιμάνι, το διάστημα που φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τον Νίκο Ιωαννίδη, που τον Γενάρη του 2015 έφυγε από τον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός για 1,5 χρόνο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, αρχικά για να συμμετάσχει στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας.

Όπως γράφει ο Διονύσης Δελλής στο gazzetta, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πάρει την απόφαση πως αν από τον σχεδιασμό προκύψει ανάγκη για την ενίσχυση της επίθεσης με έναν φορ (υπάρχει και η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου στο προσκήνιο), αυτός να είναι ο Ιωαννίδης!

Γιατί παρά την οψιόν αγοράς που υπάρχει στον δανεισμό του στη Ντόρτμουντ, για το καλοκαίρι του 2016, οι Πειραιώτες έχουν ακόμα τα δικαιώματά του!

Κάτι που σημαίνει πως αν θέλουν, μπορούν να τον καλέσουν πίσω!

Ο 21χρονος άσος, που έχει μεγαλώσει στη Γερμανία (όπως ο Μήτρογλου) και είναι πολύ καλός μέσα στην αντίπαλη περιοχή, μπορεί να γίνει η κίνηση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τον Γενάρη!

Στου Ρέντη, άλλωστε, παρακολουθούν την εξέλιξή του, ενώ ακόμα και ο Μάρκο Σίλβα είναι ενήμερος για την πρόοδό του από τη στιγμή που έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Στο κάδρο του Ολυμπιακού ο Νίκος Ιωαννίδης λοιπόν, ο μικρός Μήτρογλου, που όλα δείχνουν ότι μπορεί να πάρει μία ευκαιρία στην πρώτη ομάδα...

Ειδικά από τη στιγμή που ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, μπορεί να γίνει για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα γύρος δοκιμών και προετοιμασίας για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags