Facebook Pixel Ο Βενγκέρ ...τα έχωσε στον Γκουαρδιόλα!
| 2015-12-24 21:57:00

Ο Βενγκέρ ...τα έχωσε στον Γκουαρδιόλα!

Ο Βενγκέρ ...τα έχωσε στον Γκουαρδιόλα!

Διαβάστε με τι «στράβωσε» ο προπονητής της Άρσεναλ.

Την αντίθεσή του με την ενέργεια του Πεπ Γκουαρδιόλα να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Αρσέν Βενγκέρ!

«Προσωπικά, δεν συμφωνώ ένας τεχνικός να αποκαλύπτει τόσο νωρίς τι θα κάνει, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα καλό για την ομάδα του, πολύ λιγότερο για τους άλλους προπονητές που πλήττονται από την κερδοσκοπία της αγοράς», είπε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός...

«Είναι ένας προπονητής ποιότητας, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Όχι τόσο πολύ για ό, τι έχει ήδη κερδίσει, όσο για τη θετική στάση που πάντοτε μετέδιδε στην ομάδα του. Ο σεβασμός μου (γι’ αυτόν) είναι στο ανώτατο επίπεδο», δήλωσε ακόμα ο προπονητής των «κανονιέρηδων», ο οποίος δεν είχε να πει τίποτα αρνητικό εναντίον του Γκουαρντιόλα για το ταλέντο του στον πάγκο.

Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία του Ισπανού προπονητή με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα την πρόθεσή του να εγκαταλείψει την πρωταθλήτρια Γερμανίας, προς αναζήτηση μιας νέας περιπέτειας στην καριέρα του!
Αυτή η απόφαση έχει «γεννήσει» πολλές φήμες για το μέλλον του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος παρακολουθείται από όλες τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι μόνο οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ, αλλά και οι Τσέλσι, Άρσεναλ που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags