Facebook Pixel Έτσι προέκυψε το θέμα με Εσιέν!
| 2016-01-02 21:23:00

Έτσι προέκυψε το θέμα με Εσιέν!

Έτσι προέκυψε το θέμα με Εσιέν!

Θα πάει τελικά στην Αυστραλία και αν ναι πώς; Διαβάστε τι γράφουν στο εξωτερικό, αλλά και τι δηλώνει για το θέμα άνθρωπος της ομάδας...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Σίδνεϊ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη προσέγγιση στον Μάικλ Εσιέν και αποκάλυψε πως προέκυψε η υπόθεση.

O εκπρόσωπος τύπου του club, μιλώντας στην ιστοσελίδα "Four-Four-Two" διέψευσε ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τον Γκανέζο αμυντικό χαφ, διευκρινίζοντας όμως ότι θα ήθελαν έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά.

"Δεν υπάρχει καμία επίσημη προσέγγιση από τη Σίδνεϊ (σ.σ. προς τον Εσιέν), αλλά είναι ο τύπος του παγκοσμίως αναγνωρισμένου ποδοσφαιριστή με τον οποίο συνδέεται συνήθως η ομάδα μας" ανέφερε το στέλεχος.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η υπόθεση ανακινήθηκε από τον ατζέντη του, ο οποίος επιθυμεί να επωφεληθεί από τα χρήματα που προσφέρονται στην Αυστραλία σε εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές. Αυτός έχει επαφές και διερεύνησε εάν η Σίδνεϊ θα ενδιαφερόταν για το δανεισμό του Εσιέν, προκειμένου στη συνέχεια να προτείνει την προοπτική στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags