Ο 22χρονος μέσος πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις και έδειξε σε μεγάλο βαθμό, το λόγο για τον οποίο τον επέλεξαν το καλοκαίρι οι άνθρωποι του "Δικεφάλου", με τον "ασπρόμαυρο" κόσμο να του δίνει το βραβείο του 11888 MVP του μήνα που προηγήθηκε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Η ομάδα τον Δεκέμβριο άφησε πίσω της το κακό διάστημα και επέστρεψε στις επιτυχίες. Πέρα από την λευκή ισοπαλία της Λιβαδειάς και το αδιάφορο παιχνίδι στον Βόλο, ο Δικέφαλος κέρδισε όλα τα παιχνίδια, με το διπλό στο Ντόρτμουντ να αποτελεί αναμφίβολα το highlight. Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με το κοινό του paokfc.gr ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του βγάζει μια ωριμότητα στο παιχνίδι του, έχει την ικανότητα να ελέγχει το ρυθμό, να συμβάλλει στην προώθηση του παιχνιδιού στην επίθεση, ενώ είναι συνεπής και στα αμυντικά του καθήκοντα. Τον Δεκέμβριο ο Γκόικο Τσίμιροτ ολοκλήρωσε τον πρώτο του πλήρη μήνα με την φανέλα του Δικεφάλου και δείχνει πως οι άνθρωποι της ομάδας δικαιούνται να έχουν προσδοκίες από την απόδοσή του.

Η μάχη για τον 11888 MVP του μήνα ήταν αρκετά αμφίρροπη και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Η άμυνα του ΠΑΟΚ διόρθωσε τα λάθη του κακού διαστήματος του Νοεμβρίου κι.. έστειλε τους Τζαβέλλα και Μαλεζά να διεκδικήσουν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα. Ωστόσο ο νεαρός Βόσνιος ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού και κατέκτησε την πρώτη ατομική διάκριση.

Ο Τσίμιροτ συγκέντρωσε το 42,7% των ψήφων του κοινού. Δεύτερος στις προτιμήσεις σας με 33% ήταν ο Τζαβέλλας , που ήταν εξαιρετικός και τον Δεκέμβριο συμμετέχοντας μάλιστα και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, σκοράροντας το γκολ της νίκης κόντρα στον Πανιώνιο. Τρίτος έμεινε οΣτέλιος Μαλεζάς ο οποίος ανέλαβε να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ με τους Βίτορ και Κόστα να είναι τραυματίες και ήταν άψογος στα καθήκοντά του, κερδίζοντας την προτίμηση του 24,73% του κοινού.

Η λίστα των 11888 MVP:

Ιούλιος: Δημήτρης Πέλκας

Αύγουστος: Ρόμπερτ Μακ

Σεπτέμβριος: Γιώργος Τζαβέλλας

Οκτώβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Νοέμβριος: Γκάρι Ροντρίγκες