Facebook Pixel Ο Σίλβα δεν τον βάζει να παίζει, όμως αυτός τον... αποθεώνει!
| 2016-01-02 21:53:00

Ο Σίλβα δεν τον βάζει να παίζει, όμως αυτός τον... αποθεώνει!

Ο Σίλβα δεν τον βάζει να παίζει, όμως αυτός τον... αποθεώνει!

Ποιος Έλληνας άσος του Ολυμπιακού, που συνήθως είναι εκτός αποστολής, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του;
 

Ο Δημήτρης Κολοβός, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μίλησε για τον λίγο χρόνο που έχει πάρει από τον Μάρκο Σίλβα, για την συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και για το ρεκόρ που κυνηγούν οι Πειραιώτες.
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβού:

«Καταρχήν εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Η επιθυμία μου ήταν να μπορώ να παίξω περισσότερο και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει μπροστά της».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, υποστήριξε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Σίγουρα μετά τις διακοπές δεν είσαι πάντα 100% έτοιμος, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Πιστεύω ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ότι δουλεύοντας αυτά που μας λέει ο προπονητής στο γήπεδο, μπορούμε να διευρύνουμε το σερί και να το πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού: «Πρέπει να προσέχω κάθε μέρα στην προπόνηση και αν πιστεύει ο προπονητής μας ότι πρέπει να μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες, θα το κάνει. Όλα εξαρτώνται από μένα, τι θα κάνω στις προπονήσεις, αλλά και στα ματς που θα μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής μου να παίξω».

Για το αν υπήρχε πνευματική ή σωματική κούραση, πριν την διακοπή, είπε: «Είναι και τα δύο. Και τα πολλά παιχνίδια που είχε ομάδα, αλλά και η πνευματική κούραση. Τους πρώτους μήνες ήμασταν συνεχώς μέσα στο γήπεδο, με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή. Σε κουράζει αυτό, αλλά πιστεύω ότι είχαμε αρκετές ημέρες να ξεκουραστούμε και τώρα είμαστε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags