Facebook Pixel Ήρα με Βέλλιο, το 2016 θα είναι... τέλειο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-01-02 22:23:00

Ήρα με Βέλλιο, το 2016 θα είναι... τέλειο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήρα με Βέλλιο, το 2016 θα είναι... τέλειο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Βέλλιο που πέτυχε χατ τρικ, ο Ηρακλής επικράτησε της Καλλονής και μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά.

Ποδαρικό στο 2016 έκανε ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» νίκησε την Καλλονή με τρία γκολ του Βέλλιου, ο οποίος πήρε το ματς απάνω του.


Η Καλλονή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε στο 8' με τον Μανούσο, αλλά ο Ηρακλής ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 15' ο Πασάς έβγαλε ωραία σέντρα και με προβολή του συνήθη ύποπτου, Βέλλιου έγινε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αφού οι Λέσβιοι δεν μπορούσαν να συνέλθουν απ'την ψυχρολουσία. Στο 34' οι κυανόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για πέναλτι στον Μπουκουβάλα, ο Αρετόπουλος δεν είδε την παράβαση, τουλάχιστον όμως είδε το χέρι του Κρολ στο 43', αποκαθιστώντας την αδικία. Ο Βέλλιος ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας στο 44' το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να μειώσει, έκανε μία καλή ευκαιρία με τον Μπαργκάν στο 64' αλλά ο Χουάντερσον κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 70' όμως ήρθε το τρίτο γκολ του Ηρακλή και κάπου εκεί... σχόλασε το πανηγύρι. Σκόρερ ποιός άλλος απ'τον Απόστολο Βέλλιο, o οποίος πέτυχε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Θεσσαλονικείς με το τρίποντο συγκατοικούν στην 8η θέση με τον ΠΑΣ (21 βαθμοί), ενώ η Καλλονή παρέμεινε τελευταία.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Βέλλιος (77' Λουκίνας), Ρομάνο (86' Ζαμπάζης), Πασάς (56' Περόνε)

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46' Σπυρόπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουέρε (60' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78' Ελλακόπουλος), Μανούσος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags