Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Βέλλιου με την φανέλα του Ηρακλή έχουν δημιουργήσει ήδη πολύ ντόρο και συζήτηση για το μέλλον του 24χρονου επιθετικού, με πολλές ομάδες από την Ελλάδα να ενδιαφέρονται και να ερίζουν για την απόκτησή του.

Ωστόσο, ο πατέρας του Έλληνα φορ, Κώστας Βέλλιος, μιλώντας στην "Goal", αποκάλυψε ότι ο γιος του δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο τον Ηρακλή και πως δεν σκοπεύει να φύγει από τον "γηραιό".

«Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Απόστολος δεν έχει δείξει τίποτα ακόμη. Μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα, έχει μεγάλο ρεπερτόριο επιθετικά, το οποίο ακόμη δεν έχει ξεδιπλώσει. Αυτή είναι η παιδεία που υπάρχει στο εξωτερικό και ειδικά στην Αγγλία η νοοτροπία είναι αυτή, πως αμυνόμαστε όλοι. Από εκεί και πέρα, το να καταφέρνεις να ανταποκρίνεσαι σωστά σε άμυνα και επίθεση είναι θέμα δουλειάς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά το ενδιαφέρον των ομάδων που υπάρχει από κάποιες ομάδες: «Αυτό είναι φυσιολογικό. Μην ακούτε όμως όσα λένε πως ετοιμάζεται να φύγει. Η καρδιά του Απόστολου χτυπάει για τον Ηρακλή. Ήθελε να έρθει πολύ το καλοκαίρι και τώρα χαίρεται αυτό που ζει, απολαμβάνει αυτές τις στιγμές. Δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο. Ούτε να περνάει από το μυαλό σας πως μπορεί να επηρεαστεί από όλη αυτήν τη δημοσιότητα. Η σκληρή δουλειά θα τον πάει στο μέλλον ένα βήμα παραπάνω».

Καταλήγοντας, ο κ. Βέλλιος αναφέρθηκε και στην αλλαγή του μάνατζερ του παιδιού του: «Το συμβόλαιο με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, τελειώνει το καλοκαίρι. Μετά θα δούμε. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, ούτε βιασύνη για τίποτα υπάρχει. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια στον Ηρακλή, ο Απόστολος είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Ο προσανατολισμός είναι η εξέλιξη μέσω της δουλειάς, έγινε μια καλή νίκη επί της Καλλονής, ένα χατ-τρικ, όμως ακολουθεί ματς Κυπέλλου την Τρίτη με τη Βέροια. Αν σκέφτεσαι την καριέρα στο εξωτερικό, ενώ οι υποχρεώσεις συνεχίζονται, χάνεις την ουσία».