Facebook Pixel Ξεκουράζει Κάτσε, Κίτσιου, εκτός και οι τραυματίες
| 2016-01-05 17:50:00

Ξεκουράζει Κάτσε, Κίτσιου, εκτός και οι τραυματίες

Ξεκουράζει Κάτσε, Κίτσιου, εκτός και οι τραυματίες

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ιγκόρ Τούντορ να ανακοινώνει τους εκλεκτούς για το παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης ήταν και πάλι αφιερωμένο στην τακτική, με τον Κροάτη τεχνικό του ΠΑΟΚ να ζητάει από τους παίκτες του συγκεκριμένα πράγματα σε άμυνα και επίθεση κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού.

Ο Τούντορ μπήκε στη διαδικασία να δοκιμάσει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στην Καλλονή, θέλοντας οι παίκτες του να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Γλύκος, Ροντρίγκεζ και Κόστα συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ενώ ο Όλσεν απουσίαζε με άδεια, καθώς δεν έχει επιστρέψει ακόμα από το ταξίδι του για να δει τη νεογέννητη κόρη του.

Εκτός από τους τραυματίες και τον Σουηδό πορτιέρο που έμειναν εκτός αποστολής, επιλέχτηκε για λόγους τακτικής να μην ταξιδέψουν στη Μυτιλήνη και οι Έργκους Κάτσε και Στέλιος Κίτσιου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή:

Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Γκολάσα, Σάμπο, Δημητριάδης, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης και Μυστακίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Μυτιλήνη με πτήση τσάρτερ και θα διανυκτερεύσει σήμερα παραμονή του αγώνα στη Λέσβο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags