Ο επιθετικός του Ηρακλή "πολιορκείται" από πολλές ομάδες, τόσο από την Superleague, όσο και από το εξωτερικό, ωστόσο σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio», τόνισε ότι το μυαλό του είναι μόνο στον Ηρακλή και αποκάλυψε ότι αν θα έφευγε, προτεραιότητά του θα ήταν ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά, μίλησε για:

Την αντιμετώπιση του κόσμου αυτό τον καιρό: «Μια χαρά είναι όλα. Το θέμα είναι πώς αντιδράς εσύ ο ίδιος. Ανεξάρτητα από το αν πας καλά ή άσχημα, το θέμα είναι εσύ τι κάνεις...».

Τη νίκη στο ματς κυπέλλου με τη Βέροια και τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ του Ηρακλή Χουάντερσον: «Ήταν εξαιρετική νίκη, μεγάλη βραδιά, μπράβο στα παιδιά. Πιάσαμε ένα πέναλτι, βάλαμε ένα γκολ, κάναμε άλλη μια καλή εμφάνιση. Ο Βάντερσον είναι τερματοφύλακας με πολλές ιδιαιτερότητες. Έχει πολύ καλά αντανακλαστικά, ακόμη και όταν η μπάλα είναι σε κοντινό σημείο. Είναι πολύ γρήγορος, από τους τερματοφύλακες που το έχουν με τα πέναλτι».

Το αν ο Ηρακλής μοιάζει με αγγλική ομάδα: «Η ομάδα έχει μια ταυτότητα, αλλά προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο. Κάθε φορά είναι διαφορετικά και σιγά-σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας. Άλλες φορές παίζουμε ψηλά, άλλες πιο πίσω, είμαστε προσεχτικοί στα στημένα. Υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες, αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός, αρχίζει και δένει το πράγμα».

Το αν είναι ικανοποιημένοι στον Ηρακλή από την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα: «Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί ερχόμαστε από τη Β' εθνική. Για ορισμένους παίκτες μάλιστα είναι η πρώτη φορά που παίζουν στην Α' εθνική. Υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Τα θέλω μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Στόχος είναι να προλάβουμε ακόμη και τα πλέι οφ. Δεν με απασχολεί η βαθμολογία αυτή τη στιγμή. Για να καταλάβετε, δεν ξέρω που είναι ο δεύτερος ή ο τρίτος της βαθμολογίας. Ξέρω βέβαια σε ποια θέση βρίσκεται ο Ηρακλής».

Το αν άλλαξε το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το πρωτάθλημα έχει εξέλιξη. Υπάρχουν και πράγματα που έχουν μείνει στάσιμα, είναι όπως τα είχα αφήσει πριν από τέσσερα χρόνια. Έχει αλλάξει η ταχύτητα, υπερισχύει το ελληνικό ταλέντο, ελπίζω να πάνε τα πράγματα ακόμη καλύτερα στο μέλλον».

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα μας άρεσε να είναι όπως το αγγλικό πρωτάθλημα, όπου δεν υπάρχει πρώτος, δεύτερος, γιατί αλλάζει αυτό συνέχεια, ειδικά από τότε που έπεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα μας άρεσε να υπάρχει ανταγωνισμός στην Ελλάδα».

Το ενδεχόμενο να πάει στον Ολυμπιακό: «Είμαι στον Ηρακλή, δεν έχει έρθει τίποτα, δεν υπάρχει τίποτα. Είμαι ήρεμος, κάνω προπόνηση, παίζω, δεν συμβαίνει κάτι».

Το ότι είναι οπαδός του Ηρακλή: «Ότι είμαι Ηρακλής δεν το έχω κρύψει ποτέ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο που να θέλω. Είχα πει ότι αν δεν τα καταφέρω στο εξωτερικό, θα γυρίσω να παίξω στην ομάδα που αγαπάω, όπως έγινε».

Το ενδεχόμενο να παίξει στο εξωτερικό: «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο χειροπιαστό. Έχω κάνει κάποια λάθη στο παρελθόν, ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει. Αυτό με νοιάζει και τίποτα παραπάνω. Έχω περάσει ορισμένα πράγματα μικρός και αυτή την άποψη έχω στα 23 μου».

Το αν ενδιαφέρεται πρώτα να παίξει στο εξωτερικό: «Έζησα έξω, έχω πάει στην Αγγλία, στο Βέλγιο, στη Δανία. Το εξωτερικό είναι προτεραιότητά μου. Γουστάρω το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά παίζουν πολλά ρόλο. Μου αρέσει και το γερμανικό. Έχω κάνει όνειρα, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Με ενδιαφέρει ο Ηρακλής όσο καμία άλλη ομάδα, η υγεία μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Και φυσικά να παίζω ποδόσφαιρο».

Το αν θέτει ως προτεραιότητα σε ενδεχόμενη μεταγραφή του, το να παίζει βασικός στην ομάδα που θα πάει: «Το αν θα παίζω είναι στα πόδια μου. Δεν θα βάζω όρους. Και στον Ηρακλή παλεύουμε καθημερινά, υπάρχει ο Περόνε, ο Λουκίνας, ο Μπουλούτ...».

Το ίνδαλμά του: «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι αυτός που μου άρεσε. Την Έβερτον την αγάπησα πάρα πολύ, με αγκάλιασαν όλοι, οπαδοί, διοίκηση, παίκτες. Είναι μέσα στην καρδιά μου. Ένα χρόνο βέβαια πέρασα εκεί πολύ δύσκολα. ‘Εταν δεν παίζεις είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Το κεφάλαιο εθνική ομάδα: «Μου αρέσουν όσα γράφονται. Μου δίνει όρεξη για δουλειά, με χαροποιεί. Είναι δύο, δυόμιση μήνες μακριά η εθνική. Με ενδιαφέρει να παίζω καλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν φτάσεις σε ένα επίπεδο, πρέπει να το κρατήσεις».