Facebook Pixel Σκάει κι άλλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό!
| 2016-01-07 20:15:00

Σκάει κι άλλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό!

Σκάει κι άλλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό!

Μεταγραφικός οργασμός στο Τριφύλλι και ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Διαβάστε την κίνηση έκπληξη που ετοιμάζουν οι Πράσινοι για τον Γενάρη...

Εβδομάδα μεταγραφών είναι αυτή που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, καθώς συνεχόμενα είναι τα... χτυπήματα από το Τριφύλλι με την ανακοίνωση νέων παικτών, οι οποίοι έρχονται για να βοηθήσουν άμεσα, αλλά και για να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας και μετά το καλοκαίρι.

Από τον σχεδιασμό που υπάρχει μέχρι τώρα, είναι φανερό πως ο Αντρέα Στραματσόνι δουλεύει σε ένα πλάνο διετίας και δεν φέρνει απλά παίκτες για να βγάλει την φετινή σεζόν. Ο Ιταλός κόουτς προσπαθεί να ...μπαλώσει τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα του, ώστε να βγάλει την χρονιά με τις λιγότερες απώλειες και συγχρόνως να κυνηγήσει το Κύπελλο και την δεύτερη στα πλέι οφ, ωστόσο όπως έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Γιάννη Αλαφούζο, στόχος του είναι επίσης να φτιάξει από τώρα ένα σύνολο, με το οποίο θα δουλέψει καλύτερα στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Στραματσόνι λοιπόν, έχει ζητήσει από την διοίκηση παίκτες για τα εξτρέμ, χαφ, δεξί μπακ και υπό προϋποθέσεις επιθετικό, ωστόσο πλέον στον Παναθηναϊκό ψάχνουν και για στόπερ! Ο λόγος είναι φυσικά ο τραυματισμός του Σάντσεθ (κλικ και για βίντεο ΕΔΩ), ο οποίος θα μείνει εκτός τουλάχιστον τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει προς το τέλος της φετινής σεζόν.

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού δεν ήταν στα πλάνα των Πρασίνων, ωστόσο βλέποντας τον Σάντσεθ να βγαίνει εκτός μάχης, η απόκτηση ενός παίκτης για τα μετόπισθεν κρίνεται πλέον απαραίτητη και αυτό το «φώναξε» και ο προπονητής του Τριφυλλιού, στις δηλώσεις του μετά τα ματς με Παναιτωλικό και ΠΑΣ, όπου τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, αλλά όχι με τα πολλά προβλήματα στην άμυνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρο-σοκ για Μάκη: Ούτε RIP, ούτε καλό παράδεισο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags