Facebook Pixel Ποιος Βιγιαφάνιες; Άλλον παίρνει από Ελλάδα η ΑΕΚ!
| 2016-01-09 22:45:00

Ποιος Βιγιαφάνιες; Άλλον παίρνει από Ελλάδα η ΑΕΚ!

Ποιος Βιγιαφάνιες; Άλλον παίρνει από Ελλάδα η ΑΕΚ!

Αλλαγή μεταγραφικού σχεδιασμού στην Ένωση! Ποιον ξένο άσο μικρομεσαίας ομάδας της Σούπερ Λιγκ «χτυπούν» οι Κιτρινόμαυροι; Διάβασε τι αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες!
 

Αποφασισμένη να ψωνίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ, καθώς μετά το ενδιαφέρον που υπήρξε για τον Βιγιαφάνιες του Παναιτωλικού, οι Κιτρινόμαυρι έβαλαν στο μάτι άλλον ξένο άσο της Σούπερ Λιγκ!

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το deal να γίνει χωρίς χρήματα για την Ένωση, μιας και σύμμαχος στην υπόθεση φαίνεται να είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.  

Ο λόγος για τον Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία ματς στα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια και σίγουρα έχει δείξει ότι αξίζει μία ευκαιρία σε ανώτερο επίπεδο. Πώς μπορεί να έρθει, όμως, στην ΑΕΚ, αφού ακόμα έχει συμβόλαιο με την ομάδα του;

Όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, ο Αργεντινός άσος έχει καταθέσει ήδη προσφυγή, ενώ έχει... κάνει επανάσταση για να τον αφήσουν να φύγει τώρα ως ελεύθερος, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μάλιστα, φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής έχει ξενοικιάσει το σπίτι που διέμενε στα Γιάννενα, ενώ ισχυρίζεται πως οι Ηπειρώτες του οφείλουν αρκετά χρήματα.

Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα, εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό, εφόσον μείνει ελεύθερος, να τον δούμε μετά από λίγες ημέρες στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags