Facebook Pixel Έκπληξη! Ποιον Έλληνα «έκοψε» ο Ατρόμητος και γιατί;
| 2016-01-12 21:02:00

Έκπληξη! Ποιον Έλληνα «έκοψε» ο Ατρόμητος και γιατί;

Έκπληξη! Ποιον Έλληνα «έκοψε» ο Ατρόμητος και γιατί;

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε ζητήσει επίμονα την απόκτησή του, ο παίκτης είχε... ψηθεί για τη μεταγραφή, όμως ο Γιώργος Σπανός δεν τον ήθελε στο Περιστέρι. Διαβάστε τι συνέβη...

Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε η μεταγραφή του Δημήτρη Ανάκογλου από την ΑΕΚ στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού, αν και θεωρούνταν σχεδόν σίγουρη. Ο Δέλλας είχε ζητήσει εδώ και καιρό την απόκτησή του, ενώ ο παίκτης είχε πάρει το σχετικό «οκ» για να συνεχίσει στο Περιστέρι, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τον έχει ενημερώσει πως δεν υπολογίζεται και εφόσον έχει συμβόλαιο με την Ένωση, κρίθηκε ως καλύτερη λύση η μετακίνησή του σε άλλη Σουπερλιγκάτη ομάδα και πιο συγκεκριμένα στον Ατρόμητο.

Ωστόσο, η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, καθώς ο Σπανός στη μεταγραφική συνάντηση που έγινε, ξεκαθάρισε στον Δέλλα πως δεν θα πάρουν στην ομάδα δανεικό ποδοσφαιριστή από άλλον ελληνικό σύλλογο, καθώς δεν θέλει να... εμπλακεί με διάφορα σενάρια.

Ο Ανάκογλου πάντως πολύ δύσκολα θα μείνει στην ΑΕΚ και πλέον ήδη «ψάχνεται» για να φύγει στο εξωτερικό και πάλι ως δανεικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη εξέλιξη με Κατίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags