Facebook Pixel Ποιον νεαρό άσο αποθέωσε ο Σίλβα;
| 2016-01-15 21:43:00

Ποιον νεαρό άσο αποθέωσε ο Σίλβα;

Ποιον νεαρό άσο αποθέωσε ο Σίλβα;

Αν και κάποιοι έλεγαν πως μπορεί να φύγει ως δανεικός, ακόμα και τον Γενάρη, ο Πορτογάλος προπονητής μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και τον χαρακτηρίζει ως το «παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού»!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σάσα Ζντιέλαρ ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «είναι το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού». Ο νεαρός άρπαξε από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Ιβηρας προπονητής και με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στα ματς με τα Χανιά στο Κύπελλο, έκανε άπαντες να υποκλιθούν στο ταλέντο του.

Αναλυτικά:

Πως κρίνεται την πρόοδο του Σάσα Ζντιέλαρ; Αποτελεί την τέταρτη επιλογή σας για τις θέσεις των αμυντικών μέσων, πίσω από τους Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο και Κασάμι;

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Σάσα Ζντιέλαρ. Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί τον είχα μελετήσει στην προετοιμασία, όπου είχα την ευκαιρία να τον δω σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Μαζί με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι, λοιπόν, πάρα πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός πως έκανε μία πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Έχει δώσει μία πάρα πολύ καλή απάντηση όσες φορές έπαιξε.

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως είναι το παρόν, αλλά και το μέλλον του Ολυμπιακού. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα. Έχει τις δυνατότητες για να το κάνει. Από 'κει και πέρα, για το αν είναι η τέταρτη επιλογή μας για τις θέσεις των αμυντικών μέσων, δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές για τη θέση αυτή. Είναι επίσης ο Καμπιάσο, ο Κασάμι, ο Μανιάτης. Είναι ο Λούκα και ο Σάσα. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags