Facebook Pixel Η ατάκα Σίλβα που... ξεσήκωσε το Ρέντη!
| 2016-01-15 22:31:00

Η ατάκα Σίλβα που... ξεσήκωσε το Ρέντη!

Η ατάκα Σίλβα που... ξεσήκωσε το Ρέντη!

Μεγάλος μάγκας ο Πορτογάλος προπονητής, καθώς με τέτοιες κινήσεις, κρατάει... ζεστούς τους παίκτες και δεν έχει (σχεδόν) κανέναν να γκρινιάζει.

Ο Μάρκο Σίλβα όσους μήνες βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχει αποδείξει πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής, τόσο στο κοουτσάρισμα όσο και στην διαχείριση των αποδυτηρίων. Για παράδειγμα, παρότι δεν έχει ανοίξει σε μεγάλο βαθμό το ροτέισον, ελάχιστοι είναι αυτοί που ...γκρινιάζουν στο Ρέντη και έχουν παράπονα από τον προπονητή τους.

Αυτό, αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Σίλβα, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα αγαπητός στους ποδοσφαιριστές του, καθώς συχνά – πυκνά, τους κάνει κάποια... δωράκια, όπως ήταν για παράδειγμα η μεγάλη άδεια για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ο Πορτογάλος όμως, ξέρει καλά πως πρέπει να κρατάει «ζεστούς» όλους τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και αυτούς που παίζουν λίγο και για αυτό στην σημερινή προπόνηση, τους μίλησε για να τους δώσει κίνητρο μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Βλέπω με ικανοποίηση ότι όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Έτσι θέλω να συνεχίσετε όλοι και να δείχνεται τον καλύτερο σας εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Το βλέπετε πως όλοι παίρνετε τις ευκαιρίες σας, και αυτό θα συνεχιστεί. Εχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και χρειάζεται από όλους συγκέντρωση και ετοιμότητα» τόνισε ο Μάρκο Σίλβα και όπως ήταν λογικό, όλοι έμειναν ικανοποιημένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιον νεαρό άσο αποθέωσε ο Σίλβα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags