Στο νοκοκομείο βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα ο Τζόεϊ Ντόρσεϊ, καθώς ο Αμερικανός σέντερ της Γαλατάσαραϊ προσεβλήθη από την "γρίπη των χοίρων"!

Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, παραλίγο να λυποθυμήσει στην προπόνηση της τουρκικής ομάδας πριν μεταβεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, ενώ έχει ήδη χάσει 3,5 κιλά από την ασθένεια!

Οι παράγοντες ωστόσο, του τουρκικού συλλόγου πιέζουν τον Ντόρσεϊ να προπονηθεί (!), με τον Αμερικανό να τους κατηγορεί ευθεώς μέσω social media για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους...

Δείτε το ποστάρισμα του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού:

"Είμαι στο νοσοκομείο τις τελευταίες τρεις μέρες με τη γρίπη των χοίρων εδώ στην Τουρκία. Ένιωσα σαν να πεθαίνω. Εδώ δεν δίνουν ενέσεις και έχασα 3,5 κιλά. Ευχαριστώ τον Θεό γιατί οι γιατροί με κράτησαν στο νοσοκομείο επειδή η ομάδα ήθελε να προπονηθώ, ενώ πάλευα με αυτή τη γρίπη και σχεδόν λιποθύμησα στο παρκέ πριν έρθω στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τελικά με άφησαν να πάω σπίτι μου για να προσπαθήσω να γίνω καλά και να επιστρέψω γρήγορα και να παίξω στο All Star Game για τους φιλάθλους που θέλουν να με δουν. Σε ευχαριστώ Θεέ που με βοήθησες να παλέψω με αυτή τη γρίπη των χοίρων…"