Facebook Pixel Ατάκα Πέλκα για την ΑΕΚ που θα συζητηθεί!
| 2016-01-23 17:52:00

Ατάκα Πέλκα για την ΑΕΚ που θα συζητηθεί!

Ατάκα Πέλκα για την ΑΕΚ που θα συζητηθεί!

Διαβάστε τι είπε ο άσος του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, αλλά και για τον τρόπο που οι Θεσσαλονικείς μπορούν να νικήσουν πολύ εύκολα...

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο "Δικέφαλος" σέβεται την "Ενωση" αλλά "πάει" στο ΟΑΚΑ για το "διπλό", που μπορεί να έρθει και... εύκολα, αν δώσουν το 100%!

Το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1) ο Δημήτρης Πέλκας παρέλαβε το βραβείο του Best Goal για το 2015. Αυτό το είχε πετύχει στον εντός έδρας αγώνα με την Μπρόντμπι.

Η Αγγελική Μπαμπούλη, εκπρόσωπος του Regency Casino που είναι χορηγός για το Best Goal, τόνισε "ευχόμαστε το 2016 να βάλεις ακόμη πιο ωραία γκολ" και στην συνέχεια ο Ελληνας ποδοσφαιριστής είπε:

Για το τι θυμάται από εκείνο το ματς με την Μπρόντμπι και το τέρμα που πέτυχε: "Ηταν μια ευχάριστη στιγμή. Μου άρεσε το γκολ και μου αρέσουν τέτοιες εμπνεύσεις. Θα το θυμάμαι και θα έχω να το λέω. Ελπίζω να έρθουν κι άλλα ωραία γκολ".
 

Για το αν μπορεί να σκοράρει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Το εύχομαι πολύ".

Για το αν του "πάνε" γενικώς τα ευρωπαϊκά ματς. "Ηταν το πρώτο μου γκολ για φέτος και ελπίζω να έρθουν κι άλλα τέρματα για να βοηθήσουν την ομάδα. Και το πρώτο μου γκολ στον ΠΑΟΚ ήταν σε αγώνα ευρωπαϊκό, πριν τέσσερα χρόνια. Είναι ευχάριστες οι εικόνες που μου έρχονται".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Είναι καλή ομάδα, την σεβόμαστε αλλά ως εκεί. Πρέπει να μπούμε να κερδίσουμε και να παίξουμε για την νίκη. Αν δώσουμε το 100%, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags