Facebook Pixel Φοβερός Μουρίνιο - Τι έστειλε στη Γιουνάιτεντ!
| 2016-01-24 11:05:00

Φοβερός Μουρίνιο - Τι έστειλε στη Γιουνάιτεντ!

Φοβερός Μουρίνιο - Τι έστειλε στη Γιουνάιτεντ!

Δεν υπάρχει ο Ζοσέ Μουρίνιο με αυτό που έκανε! Δεν μπορείτε να φανταστείτε...

Μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σαουθάμπτον επανήλθε στην επικαιρότητα το θέμα της αντικατάστασης τους Λουίς Φαν Χάαλ, καθώς ο Ολλανδός δεν φαίνεται να έχει την εκτίμηση των οπαδών της ομάδας.

Όπως αναφέρει σήμερα ο "Independent", ο επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος φέρεται να προχώρησε σε μια κίνηση που δεν έχουμε ξαναδεί στο ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει πολύ να βρεθεί στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" και σύμφωνα με όσα γράφει η βρετανική ιστοσελίδα, έστειλε επιστολή στον σύλλογο εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος για να κάτσει στον πάγκο του.

Ο "Special One" στέκεται στο πάθος που έχει για τη θέση, τις Αρχές που έχει, οι οποίες συνάδουν με εκείνες της Γιουνάιτεντ, την αγάπη του για το επιθετικό ποδόσφαιρο και την τάση του να εξελίσσει τους παίκτες που παίρνει στα χέρια του.

Βέβαια, ο μάνατζερ του Μουρίνιο, Ζορζέ Μέντες, διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα χαρακτηρίζοντάς το "παράλογο", ωστόσο είναι αλήθεια πως από τον 52χρονο τεχνικό μπορείς να τα περιμένεις όλα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags