Facebook Pixel Ραδιοφωνική παρέμβαση Καραπαπά: "Εξηγήσεις ή μήνυση"!
| 2016-02-01 17:32:00

Ραδιοφωνική παρέμβαση Καραπαπά: "Εξηγήσεις ή μήνυση"!

Ραδιοφωνική παρέμβαση Καραπαπά: "Εξηγήσεις ή μήνυση"!

Στην ...αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τις δηλώσεις του Χριστόφορου Βερναρδάκη αναφορικά με τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρενέβη στον αέρα της εκπομπής "Τρεις Μπαλαδέρος" του Sport24 Radio 103,3, θέλοντας να τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις του Χριστόφορου Βερναρδάκη, αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που άφησε αιχμές για τον Ολυμπιακό και τον ιδιοκτήτη του, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Καλησπέρα σε όλους. Καλό μήνα αν και από την στιγμή που αναγκάζομαι να κάνω αυτή την παρέμβαση δεν μπήκε καλά... Θέλω να τοποθετηθώ σχετικά με κάποιες τοποθετήσεις του κ. Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προέβη σε συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον κ. Μαρινάκη και τους φίλους της ομάδας.

Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι υπόδειγμα οικονομικής λειτουργίας και τηρεί το Financial Fair Play εδώ και χρόνια. Ελέγχεται συνεχώς από διεθνείς εταιρίες ορκωτών λογιστών. Ο κ. Μαρινάκης είναι από τους σημαντικότερους εφοπλιστές στον κόσμο, με εταιρίες εισηγμένες στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την προσωπική του περιουσία που είναι δηλωμένη κανονικά. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο την τελευταία 5ετία.

Ο κ. Βερναρδάκης θα πρέπει να μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε σε αυτά που δήλωσε. Κανονικά θα έπρεπε η ίδια η κυβέρνηση να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις. Αν δεν το κάνει, και δεν παρουσιάσει επαρκείς εξηγήσεις, τότε θα μηνυθεί αμέσως μόλις λήξη η απεργία των δικηγόρων", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης (για τον ένα χρόνο του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση της χώρας) στην Καλαμάτα, την στιγμή που κ. Βερναρδάκης έκανε αναφορά στις ποδοσφαιρικές ομάδες, χτύπησε το τηλέφωνο παρευρισκομένου με τον ύμνο του Ολυμπιακού.

"Ακούσαμε τον ύμνο του Μαρινάκη, η τυπικότατη περίπτωση εν πολλοίς στο ποδόσφαιρο και σε μια ΠΑΕ μαύρου χρήματος που εκτρέπεται από άλλες δραστηριότητες, οριζόντιες και μη.

Στα ΜΜΕ συμβαίνει κάτι που συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο, είναι δυο παράλληλες διαδικασίες. Είναι ο χώρος όπου οικονομικά συμφέροντα έρχονται και επιβάλλουν ως οικονομικές δυνάμεις επιρροής, που προέρχονται από άλλες δραστηριότητες. Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα, στην οικονομική της δραστηριότητα; Υπάρχει μια οριζόντια μονοπωλιοποίηση.

Υπάρχουν ορισμένοι κρίσιμοι κύκλοι οικονομικοί οι οποίοι κατέχουν τα πάντα, αυτό που ονομάζουμε με τους παλιούς όρους διαπλοκή. Δηλαδή κάποιος κατέχει τις τηλεπικοινωνίες, τις τράπεζες, την πληροφορική, τις κατασκευές, τα δημόσια έργα.

Και επειδή αυτή η διαδικασία συνεχώς ογκώνεται και προφανώς έχει ένα μεγάλο κομμάτι μαύρης οικονομίας, μαύρου χρήματος, που εκβάλλεται; Εκβάλλεται αφενός στα media και αφετέρου στο ποδόσφαιρο", ήταν το σχόλιο του αναπληρωτή Υπουργού, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των Πειραιωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερός Αλέφαντος: Παικταράς, ασύλληπτο πράγμα, έχω πάθει πλάκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags