Facebook Pixel Ξέσπασε ο Τζαβέλλας! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-08 00:15:00

Ξέσπασε ο Τζαβέλλας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε ο Τζαβέλλας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χειμαρρώδης ο άσος του ΠΑΟΚ, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους και μ΄ αυτά που... θα γράψουν αύριο γι' αυτόν. Μάγκικη η δήλωση για την κόκκινη: είπε μπράβο στον Πάρντο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα:

"Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, το έχω συνηθίσει. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο, δεν αντέδρασα. Ο κόσμος κάνει αυτό που θέλει, σεβάστηκα το ματς, τον αντίπαλο. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, αλλά έχω συνηθίσει. Δεν μιλάω για την διαιτησία. Ό,τι και να πω τώρα, αύριο το πρωί οι δηλώσεις που θα είναι παντού θα λένε για "ένα κακό παιδί", "ένας αλήτης που προκαλεί", "που θέλει να κάνει μόνο κακό".

Εγώ σεβάστηκα το παιχνίδι, τον αντίπαλο, την ημέρα και λυπάμαι που άφησα την ομάδα με δέκα παίκτες. Έπαιξα ποδόσφαιρο, δεν χτύπησα κάποιον. Η δεύτερη κίτρινη την κερδίζει ο Πάρντο και μπράβο του. Είχαμε κάνει ένα παιχνίδι μεταξύ μας κατά την διάρκεια του ματς στα πλαίσια του fair play. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι άλλο.

Ό,τι και να πω θα δω για το "κακό παιδί". Όταν γυρίσω σπίτι θα είμαι άσχημα που αποβλήθηκα. Σίγουρα είχα ξεφύγει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά έχω δουλέψει, έχω βελτιωθεί και έχω δείξει ότι παίζω μόνο για την ομάδα. Δεν θα μπορούσα να αναλύσω το ματς αυτό αγωνιστικά. Πρέπει να βελτιωθούμε γενικότερα, αλλά σήμερα ήταν δύσκολο".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags