Facebook Pixel Πολλά λεφτά για Μήτρογλου!
| 2016-02-08 23:57:00

Πολλά λεφτά για Μήτρογλου!

Πολλά λεφτά για Μήτρογλου!

Διαβάστε ποια ομάδα εμφανίζεται αποφασισμένη να “τα σκάσει” για τον Έλληνα φορ!
 


Ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα έχοντας πετύχει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (δεύτερος σκόρερ της ομάδας) και, όπως είναι λογικό, οι “Αετοί” επιθυμούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καταβάλλουν στη Φούλαμ τη ρήτρα αγοράς, ήτοι 7 εκατομμύρια ευρώ (σε τρεις δόσεις), αφού ο παίκτης βρίσκεται στη Λισσβώνα ως δανείκός από τον λονδρέζικο σύλλογο.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι σαφέστατα ευνοϊκή για τον 27χρονο επιθετικό καθώς δείχνει να έχει “αναγεννηθεί” στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, σκοράροντας “κατά ριπάς” και απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Παράλληλα, θα παραμείνει σε σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, προοπτική σαφώς καλύτερη από τη Φούλαμ της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας.

Αν η μεταγραφή πραγματοποιηθεί δεν θα είναι καν η ακριβότερη στην καριέρα του διεθνούς φορ. Θυμίζουμε ότι είχε αποκτηθεί από τη Φούλαμ με 15 εκατομμύρια ευρώ το 2014! Όχι κι άσχημα για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δεχτεί κριτική όσο λίγοι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags