Ο τελευταίος «πονοκέφαλος» ακούει στο όνομα Γιάννης Μυστακίδης, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί μετά από χτύπημα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Ο «Μύστα» και σήμερα έμεινε στο γυμναστήριο, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας.
Όσον αφορά στον Κίτσιου, ο οποίος απουσίαζε από τη χτεσινή προπόνηση λόγω των στομαχικών διαταραχών μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.
Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε και ο Μιγκέλ Βίτορ, σε μία προσπάθεια να προφυλαχθεί, ενώ από τους μακροχρόνια τραυματίες ο Χαρίσης έκανε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης με μπάλα και ο Μαρίν Λέοβατς ακολούθησε μέρος της προπόνησης, στην προσπάθεια σταδιακής επανένταξης του στην ομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί.
Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκεζ και Κοροβέσης παραμένουν εκτός πλάνων, κάνοντας και στη σημερινή προπόνηση ειδική θεραπεία.
Αύριο οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο