Facebook Pixel Κιβρακίδης: “Ήμασταν καλύτεροι και το δείξαμε”
| 2016-02-10 23:20:00

Κιβρακίδης: “Ήμασταν καλύτεροι και το δείξαμε”

Κιβρακίδης: “Ήμασταν καλύτεροι και το δείξαμε”

Αυτά δήλωσε ο νεαρος μπακ του Ατρομήτου, ενω απέδωσε το γκολ στην...προπόνηση

Αναλυτικά σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα ανέφερε:  "Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα κι ήθελε πάρα πολύ να περάσει. Πιστεύω όμως πως δείξαμε πως ήμασταν οι καλύτεροι στο γήπεδο και καταφέραμε να προκριθούμε”

Ενώ για το “κλειδί” της αναμέτρησης δήλωσε: “Το “κλειδί” ήταν το πάθος που δείξαμε, η θέληση για να προκριθούμε γιατί από ό,τι ξέρετε, στο πρωτάθλημα δεν πάμε καλά και θέλαμε να έχουμε μία συνέχεια στο κύπελλο και για εμάς, και για τον κόσμο μας”.

Για τη συνέχεια της ομάδας μετά από τη μεγάλη αυτή νίκη: “Δεν βλέπω τον τελικό, τον ημιτελικό κοιτάμε. Κάθε ματς ξεχωριστά, τώρα έχουμε το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα απέναντι στην Βέροια. Όταν έρθει το κύπελλο, θα το κοιτάξουμε”.

Για τη φάση του γκολ και τη σέντρα του αλλά και την απόδοση του γενικότερα: “Μπορώ να πω πως μας βγήκε όπως ακριβώς στην προπόνηση. Δεν είδα που ήταν, είχε κόντρα αέρα, έβαλα όλη μου τη δύναμη κι ήλπιζα πως κάποιος συμπαίκτης μου θα ήταν εκεί. Προσπαθούσα να έχω από κοντά τον παίκτη μου (σ.σ. Βιγιαφάνιες). Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, από τα καλά εξτρέμ που έχει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ένας αμυντικός πρέπει να “διαβάσει” τον αντίπαλό του για να τον βγάλει εκτός αγώνα. Από εκεί και πέρα προσπάθησα κι εγώ να ανέβω στο δεύτερο μέρος για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει γκολ”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags