Facebook Pixel Αυτόν κάνουν “δώρο” στον Μουρίνιο!
| 2016-02-11 20:51:00

Αυτόν κάνουν “δώρο” στον Μουρίνιο!

Αυτόν κάνουν “δώρο” στον Μουρίνιο!

Οι διοικούντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δελεάζουν τον Πορτογάλο με μεταγραφή σπουδαίου άσου!
 

Έχει διαρρεύσει πως ο Ζοσέ Μουρίνοι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτός που θα διαδεχτεί τον Λουίς Φαν Χάαλ στο “τιμόνι” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Ραφαέλ Βαράν. Άλλωστε, ο “Special one” ήταν αυτός που έδωσε την ευκαιρία στον Γάλλο αμυντικό να καθιερωθεί στη Ρεάλ. Σήμερα, ο 22χρονος είναι ήδη βασικός στην εθνική Γαλλίας και αποτελεί έναν από τους πλέον υποσχόμενους αμυντικούς παγκοσμίως.

Πληροφορίες αναφέρουν πως, αν και εφόσον, ο Μουρίνιο υπογράψει τελικά στη Γιουνάιτεντ, ένα από τα πρώτα ονόματα που θα ζητήσει για την ενίσχυση του ρόστερ θα είναι ο Βαράν και πως διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” δεν θα του χαλάσει το χατήρι και θα κινηθεί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.

Έτσι κι αλλιώς, το κέντρο άμυνας αποτελεί “πληγή” για το σύλλογο του Μάντσεστερ τα τελευταία χρόνια. Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ είχε κινηθεί το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος, ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση. Στην περίπτωση του Βαράν, όμως, τα δεδομένα ενδέχεται να είναι διαφορετικά, ειδικά από τη στιγμή που ο “μέντοράς” του θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags