Ούσα αήττητη εδώ και έναν ολόκληρο μήνα (από τις 13/1 και την ήττα από τη Λέστερ), η ομάδα του Ποκετίνο πήγε σήμερα στο “Etihad” προκειμένου ν' αποδείξει πως ναι, πράγματι, είναι μια από τις υποψήφιες φετινές πρωταθλήτριες.
Και τα κατάφερε περίφημα: μπορεί ο Αγκουέρο δύο φορές (10΄, 49΄) και ο Στέρλινγκ στο 24΄ να έχασαν τεράστιες ευκαιρίες ν' ανοίξουν το σκορ για τη γηπεδούχο Σίτι, όμως τα «Σπιρούνια» ήταν αυτά που πέτυχαν πρώτα γκολ- έστω κι αν το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του Στέρλινγκ δεν ήταν και η επιτομή του «μαρς».
Ανεξαρτήτως αυτού, ο Κέιν δε χαρίστηκε και ξεγελώντας τον Χαρτ πέτυχε το 15ο γκολ του στις τελευταίες 17 αναμετρήσεις, κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Οι «Πολίτες» συνήλθαν, ανέβασαν ρυθμό και στο 74΄ ο Ιχενάτσο μέσα από την περιοχή έφεραν το ματς στα ίσια, αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες τους για τη δεύτερη νίκη τους επί ομάδας του top 8 φέτος (μετρούν 3 ισοπαλίες και 6 ήττες).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο