Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Στα όρια της αχαριστίας αυτό που συνέβη με τον Ιβάν
| 2016-02-16 20:43:00

ΚΟΛΚΑΣ: Στα όρια της αχαριστίας αυτό που συνέβη με τον Ιβάν

ΚΟΛΚΑΣ: Στα όρια της αχαριστίας αυτό που συνέβη με τον Ιβάν

Η κριτική είναι θεμιτή στον ΠΑΟΚ, αλλά το να βρίζεις τον Ιβάν Σαββίδη αγγίζει τα όρια της αχαριστίας. Γι΄ αυτό συνέλθετε. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Ο Σαββίδης έκανε μεγάλα λάθη, όμως αυτός τα πληρώνει. Και όποιος νομίζει πως θα τον βρίζει και θα κάθεται στον ΠΑΟΚ είναι γελασμένος. Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Είτε λέγεται παράγοντας, είτε οπαδός, είτε δημοσιογράφος. Ο κίνδυνος να γίνει μόδα το μπινελίκι στον μεγαλομέτοχο μπορεί να αποβεί καταστροφικό.

Μου αρέσει η άνεση που ελάχιστοι ευτυχώς λένε να φύγει ο Σαββίδης. Αλήθεια όταν έφυγε ο Αλεξόπουλος με περίσσια άνεση από το τμήμα μπάσκετ, βρήκαμε κανέναν ή ακόμα παιδευόμαστε;

Ο Σαββίδης έχει κάνει λάθη, δέχεται την κριτική και αυτό θα πρέπει να το σεβόμαστε όλοι. Κάποια μέρα θα αναλύσουμε τι κάνουν οι μεγαλομέτοχοι του Λεκανοπεδίου σε όσους τους κάνουν κριτική.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ φαίνεται σύνθετο αλλά είναι απλό. Θέλει απλά μία ξεκάθαρη στρατηγική, που θα λειτουργήσει στους σωστούς χρόνους και ο ηγέτης του αγωνιστικού τμήματος, ο προπονητής, θα έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο και σε ομάδες που παίζουν Πέμπτη – Κυριακή.

Μαθαίνω πως ο Σαββίδης το έχει πάρει απόφαση να δουλέψει ο οργανισμός όπως πρέπει. Ξέρει πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, ξέρει πως έχει ξοδέψει τεράστια ποσά για να φτιάξει ομάδα και ουσιαστικά έχει έναν καλό κορμό χωρίς όμως ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το κακό είναι πως η φετινή χρονιά δείχνει χαμένη, κάτι που οφείλεται όχι τόσο στην αγωνιστική διαφορά που υπάρχει με τους ανταγωνιστές για τη δεύτερη θέση, αλλά λόγω της κακής διαχείρισης που υπάρχει από τον Τούντορ, των πολλών τραυματισμών και βέβαια της κακής ψυχολογίας που υπάρχει γύρω απ ότι αφορά τον ΠΑΟΚ.

Μόνο ένα μικρό θαύμα μπορεί να σώσει τη χρονιά και αυτό μόνο αν σταματήσει η πληγή των θλάσεων. Κακά τα ψέματα, καμία ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί παίζοντας με εννέα και δέκα απουσίες.

Και καμία ομάδα δεν μπορεί να αντέξει συνεχείς κακές επιλογές του άπειρου προπονητή της. Ο οποίος είναι ουσιαστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και μάλλον γλιτώνει γιατί δεν μπορεί να βρεθεί κανένας σοβαρός τεχνικός στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Που να δεχτεί να δουλέψει σε ένα περιβάλλον τόσο πιεσμένο. Ακόμη και ο Αναστασίου αρνήθηκε.

Metrosport
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags