Facebook Pixel “Ματιές” Τζένοα σε παίκτη του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-17 18:56:00

“Ματιές” Τζένοα σε παίκτη του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ματιές” Τζένοα σε παίκτη του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε ποιον Έλληνα άσο των “πρασίνων” έχει “βάλει στο μάτι” η ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα “Gazzetta Dello Sport”, η Τζένοα φέρεται να έχει “βάλει στο μάτι” τον νεαρό μεσοεπίθετικό του Παναθηναϊκού, Λάζαρο Λάμπρου.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Κ-20 του “Τριφυλλιού” και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας, με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να στηρίζουν πολλά στο πρόσωπό του για το μέλλον του συλλόγου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο μικρός έκανε φέτος το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου ενάντια στον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, το ταλέντο του πιτσιρικά δεν έχει περάσει απαρατήρητο και στην Ιταλία, με την πρώην ομάδα Παπασταθόπουλου, Φετφατζίδη και Ταχτσίδη να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τον κάνει δικό της, εφόσον το επιθυμεί.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Λάμπρου ολοκληρώνεται το 2016 και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το νεαρό μεσοεπιθετικό για να του προτείνει επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι γεννηθείς το 1997. Στον Παναθηναϊκό βρέθηκε το 2011 με μεταγραφή από τις ακαδημίες των Ποντίων Κατερίνης. Το 2014 αναδείχτηκε από τη βρετανική εφημερίδα ως ένα από τα 40 κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως μεταξύ των συνομηλίκων του.

Δείτε τον Λάμπρου σε δράση:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags