Facebook Pixel Θα μας τρελάνουν οι Κινέζοι! Θέλουν και τον...
| 2016-02-18 19:33:00

Θα μας τρελάνουν οι Κινέζοι! Θέλουν και τον...

Θα μας τρελάνουν οι Κινέζοι! Θέλουν και τον...

Ποιον σπουδαίο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν “βάλει στο μάτι” ομάδες από την Κίνα;
 

Οι Κινέζοι έχουν μπει για τα καλά στην αγορά του ποδοσφαίρου και τον Ιανουάριο κατόρθωσαν να προκαλέσουν αίσθηση φέρνοντας μεγάλα ονόματα στο πρωτάθλημά τους (Λαβέτσι, Ζερβίνιο, Τειξέιρα μεταξύ άλλων). Ωστόσο, το καλοκαίρι θα επιχειρήσουν να κάνουν το μεγαλύτερο “μπαμ” από όλα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η βρετανική “Mirror”, η οποία αναφέρει πως ομάδες της ασιατικής χώρας στοχεύουν στην απόκτηση του Γουέιν Ρούνει. Ο Άγγλος σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ δεν πραγματοποιεί και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (με αποκορύφωμα τον τελευταίο του τραυματισμό, που θα τον αφήσει έως και δύο μήνες εκτός δράσης), εντούτοις παραμένει ένα τεράστιο όνομα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, οι Κινέζοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον 30χρονο επιθετικό συμβόλαιο με αποδοχές έως και 650.000 λίρες την εβδομάδα, ώστε να τον πείσουν να μετακομίσει στη χώρα τους.

Παράλληλα, αναφέρεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον αρχηγό της, αρκεί να καταφέρει να τον αντικαταστήσει με έναν ποδοσφαιριστή ανάλογης αγωνιστικής, αλλά και εμπορικής αξίας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags